Last news in Fakti

9 Септември, 2020 14:43 2 072 2

Бербатов: По-важният мач предстои!

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • уелс

Една среща се играе 90-95 минути и трябва да си концентриран до последния момент

 Бербатов: По-важният мач предстои! - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите от националния отбор сами трябва да направят изводите защо допуснаха попадения в края и на двата двубоя от турнира Лига на нациите. Върху този проблем фокусира вниманието голмайстор №1 на България Димитър Бербатов.

"Един мач се играе 90-95 минути и трябва да си концентриран до последния момент, така че това са неща, които се случват във футбола, но трябва да се извадят нужните поуки. Момчетата се стараха, това което видях, аз съм доволен. Особено срещу Уелс, не че Уелс играха нещо кой знае какво, но в края натиснаха малко повече и съумяха да отбележат този гол", коментира Бербатов в ефира на NOVA.

"По-важният мач предстои в скоро време и се надявам момчетата да са напълно мотивирани, концентрирани и да има едно постоянство в играта им, което ще им донесе нужните резултати", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    4 1 Отговор
    За какво,ще разкарваме унгарците?Това,все пак е футбол,а ние тая игра я не можем,ама ич.
  • 2 миш

    2 0 Отговор
    Не може ли един път,поне хора които разбират тая игра,да кажат,че сме трагично слаби и не сме за никакъв футболен форум.Някои,дават ли си сметка,колко сме безлични и това не е футбол,къде го играем.