Last news in Fakti

19 Октомври, 2012 16:55 5 141 2

Бербатов ще става отново баща

  • димитър бербатов-
  • баща-
  • деа-
  • елена

Нападателят на Фулъм ще става баща за втори път. Слухът за бременността на половинката на Бербатов -  Елена, плъзна още преди няколко месеца, когато на връщане за България на красивата брюнетка й прилошо на турското летище.

В понеделник, Митко и Елена отпразнуваха на скромно парти в София, третият рожден ден на дъщеричката им Деа. Малката шокирала всички на партито за рождения й ден, когато споделила, че най-хубавият подарък, който е получила е, че вкъщи ще има бебе.

За чистото и необременено съзнание на  Деа, явно е нямало нищо по-естествено от това да сподели с всички, че ще става кака.

Любимата на Бербатов вече е в напреднала бременност. По непотвърдена информация тя ще дари футболиста отново с момиченце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кайт

    0 1 Отговор
    Dreme mi
  • 2 Мама марга

    0 1 Отговор
    Я НЕ СЕ ШЕГУВАЙТЕ . БЕРБАТОВ ЩЕ СТАВА МАЙКА . ДА НЕ Е МЬЖ ДА СТАВА СТАВА БАЩА Я