Last news in Fakti

13 Септември, 2020 16:15 3 744 2

Талант на Манчестър Юнайтед сътвори нова втрещяваща издънка

  • мейсън грийнууд-
  • нова издънка-
  • манчестър юнайтед

Мейсън Грийнууд бе спипан да диша „райски газ” на парти със своя приятелка

Талант на Манчестър Юнайтед сътвори нова втрещяваща издънка - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Английският национал Мейсън Грийнууд се забърка в нови неприятности. Tова става само седмица, след като бе отстранен от лагера на „трите лъва” заради неспазване на мерките срещу коронавируса. Той и Фил Фоудън поканиха манекенки за компания в хотелската си стая в Исландия, а селекционерът Гарет Саутгейт бе безкомпромисен и изпрати двамата футболисти у дома.

Седмица по-късно Грийнууд забърка нова бъркотия. Той бе спипан да диша „райски газ” на парти със своя приятелка. Все още не е ясно дали Грийнууд ще понесе поредно наказание от клубното ръководство на Манчестър Юнайтед, но е ясно, че е поднесъл своите извинения на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Али Баба

    4 0 Отговор
    Аааа, това "националче", като го гледам си е баш наследник на крал Артур!!! То черните от Европа са мигрирали в Африка!!! Щото у Европа са ги биели и са им викали "неандерталци"! Гадните "хомо сапиенси"!
  • 2 Рошко

    2 1 Отговор
    Тоз е само за аверче на джисъса божинката и михайлов ще са си лика прилика, вземайте го в левски