Last news in Fakti

16 Септември, 2020 14:36 2 015 0

Лаутаро Мартинес отказва да поднови договора си с Интер

  • мартинес-
  • отказ-
  • надежда-
  • подпис-
  • барселона-
  • договор-
  • интер

23-годишният футболист продължава да се надява, че ще премине в Барселона

Лаутаро Мартинес отказва да поднови договора си с Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Лаутаро Мартинес остава твърд в намерението си да не подновява договора си с Интер, съобщава „Il Corriere Dello Sport“. Според информацията, 23-годишният футболист продължава да се надява, че ще премине в Барселона, въпреки че на този етап преговорите между двата клуба са блокирани.

Агентите на Мартинес обявиха, че единствената оферта за голаджията е отправена от Барселона, но на този етап тя не удовлетворява претенциите на Интер.

Настоящият контракт на аржентинеца с „нерадзурите“ е до лятото на 2023 година.

Интер предлага нов договор на Лаутаро Мартинес до 2025 година и заплата от 5 милиона евро на сезон, плюс допълнителни бонуси. Изпълнителният директор на „нерадзурите“ Джузепе Марота също така иска да бъде премахната освобождаващата клауза, която е записана в споразумението между двете страни. Тя възлиза на 111 милиона евро.

През миналия сезон Мартинес взе участие в 49 мача за Интер, като отбеляза 21 гола и направи 7 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА