Last news in Fakti

17 Септември, 2020 19:57 1 811 4

Вицепрезидентът на БФС: Имаме вяра в Георги Дерменджиев

  • фурнаджиев-
  • дерменджиев-
  • вяра-
  • национален отбор-
  • конгрес-
  • бфс-
  • var

"Всичко около предстоящия Конгрес е изяснено, залата е запазена", заяви Атанас Фурнаджиев

Вицепрезидентът на БФС: Имаме вяра в Георги Дерменджиев - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев говори след днешното заседание на Изпълнителния комитет на футболния съюз. По-рано днес от дневния ред бе извадено обсъждането на предстоящия конгрес за избор на нов президент на БФС. Фурнаджиев бе категоричен, че всичко около конгреса е ясно, залата е запазена и няма какво да се обсъжда. Той се надява пандемията от коронавирус да не се разрасне и за пореден път да се наложи отменянето на вота за нова глава на българския футбол.

„Взе се решение да бъде въведена системата VAR. Стартираме през ранна пролет догодина за плейофната фаза от шампионата. За целта трябва да се извървят сериозни стъпки като обучение на съдиите, после ще има лагер тук в Бояна. Ще бъдат проведени експериментални срещи. Те ще бъдат ръководени от нашите съдии и от хора от фирмата, която ще отговаря за въвеждането на системата за видеоповторения. Предстои лицензиране на VAR от ФИФА”, започна Фурнаджиев.

„Всичко около предстоящия конгрес е изяснено, залата е запазена, дай боже да няма допълнително затваряне заради пандемията. Там всичко е ясно. Предстоят технически процедури, но това са неща, които ще бъдат решени на следващия Изпълком“, заяви той.

„Очакванията са за победа срещу Унгария. Показахме добра игра в предишните два мача. Допуснахме нелепи голове в заключителните минути. Дано треньорите са си извадили изводите. Мисля, че селекционерът Георги Дерменджиев заслужава този кредит на доверие”, допълни вицепрезидентът на БФС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нивото на футбола

    4 0 Отговор
    Е еквивалентен на нивото на Държавата
  • 2 Дърт

    1 0 Отговор
    Е, значи само вие му вервате.
  • 3 Да..доверието към..

    1 1 Отговор
    Към Дерменджиев е огромно..огромно. Костюмът му стои много добре, изглежда много фешън. С тези очила изглежда като интелектуалец, като писател, говори бавно, разбрано, умно, на всичко отгоре е и трезвеник. Разбира футболната игра, знае всички постове във футбола, знае кой номер обувки носят футболистите, знае и имената им, и кой какво пие. Абе случихме на тренер.
  • 4 бай Ставри

    0 0 Отговор
    В момента в който сложи на вратата пл уж, михаелов на вратата и се разбра че е лизач