18 Септември, 2020 09:55 2 127 4

Тервел Пулев опроверга фалшива новина

  • тервел пулев-
  • опровержение-
  • фалшива новина-
  • боксов мач

Оказа се, че родният боксьор все още няма яснота кога и срещу кого ще се бие

Тервел Пулев опроверга фалшива новина - 1
Снимка: БГНЕС

Тервел Пулев отрече появилите се информации в някои медии, че се завръща на ринга в мача срещу босненеца Дамир Бельо. Двубоят трябваше да бъде част от боксовата галавечер в Пловдив на 3 октомври.

„Здравейте приятели,

Писанията, че съвсем скоро (3-ти октомври) ще има мач с мое участие, не са верни! Исках да внеса яснота, защото много хора ме потърсиха за подробности, но ми е по-трудно на всеки поотделно да обясня. Иначе съм добре, с най-близките хора около мен. Намирам се в подготвителен етап и очаквам дата за следващ мач, съответно и противник”, написа Тервел във Facebook.

За последно по-малкият от братята Пулеви се боксира в края на декември миналата година, когато победи американеца Дешон Уебстър по точки и си спечели интернационалната титла на Световната боксова асоциация в полутежка категория.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    6 4 Отговор
    Не е възможно този текст да го е написал Тервел. Всъщност се съмнявам дали изобщо може да пише. Виж, да говори с прости изречения от по две-три думи - това го може. Ми то от толкова бой в главата не се поумнява.
  • 2 Иди в плазата

    5 4 Отговор
    И има много фиркани чалгари с тех ше се биеш 😂😂😂😂😂дорде вие преслава и на декор версачи е ринга😂😂😂😂
  • 3 Гост

    3 2 Отговор
    Още не са му намерили поредния физкултурник на 47 години на измисления докторант от нса
  • 4 sdfsdf

    2 0 Отговор
    До про-писачите тука:Малкият Кобрети е бронзов медалист от Олимпийски игри по бокс до 90кг.,като за съжаление падна от Усик на полуфинала,а Вие?))))))))))))))))))