Last news in Fakti

23 Октомври, 2012 16:49 868 0

Шарапова против увеличение на парите за отпадналите

  • шарапова-
  • увеличение-
  • награден фонд-
  • wta-
  • australian open-
  • тенис
Шарапова против увеличение на парите за отпадналите - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Преди дни организаторите на "Australian Open" обявиха, че ще увеличат наградния фонд на турнира при жените и така той ще достигне рекордните над 30 милиона долара. Всички участнички в WTA приеха новината с отворени обятия. Изненадващо обаче, втората в световната ранглиста Мария Шарапова се оказа против това решение. 

Рускинята обяви, че не смята за нормално увеличението, тъй като то ще засегне основно участничките, които отпадат в най-ранните кръгове на надпреварата. "Не знам дали съм съгласна с увеличението на парите за загубилите в първия кръг", обяви Шарапова.

"Смятам, че е правилно да получиш повече пари, след като си постигнал повече победи, но не съм сигурна за другото. Ако направим сравнение между Australian Open и останалите турнири от Големия шлем, определено организаторите в Мелбърн се справят най-добре" - завърши рускинята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА