Last news in Fakti

23 Септември, 2020 18:02 2 096 0

Тимо Вернер: Много се чудех дали да отида в Челси

  • вернер-
  • рб лайпциг-
  • байерн мюнхен-
  • шок-
  • чудене-
  • челси-
  • трансфер

"Шокирах се като видях как Байерн Мюнхен размаза лондончани в Шампионска лига", призна нападателят

Тимо Вернер: Много се чудех дали да отида в Челси - 1
Снимка: instagram

Новият нападател на Челси Тимо Вернер призна, че в един момент е имал сериозни съмнения относно това дали трябва да приеме офертата на лондончани. В края на февруари - броени дни преди спирането на първенствата заради избухването на пандемията - Байерн (Мюнхен) разгроми “сините” с 3:0 насред ‘Стамфорд Бридж” в първи двубой от осминафиналите в Шампионската лига.

“Ще излъжа, ако кажа, че не бях шокиран от видяното - призна Вернер в интервю за Sport Bild. - Загуба с 0:3 на собствен терен изобщо не говореше добре за това да ида в Лондон. Казвам го, защото с бившия ми отбор РБ (Лайпциг) винаги правехме добри мачове срещу баварците и резултатът не беше ясен до самия край.”

В крайна сметка нападателят на Бундестима все пак избра офертата на Франк Лампард и премина при “сините” срещу 53 млн. евро. Засилен интерес към него имаше още от Ливърпул и Байерн (Мюнхен).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА