Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 17:57 1 478 0

Талант на Ботев Пловдив подписа с Хееренвеен

  • шопов-
  • трансфер-
  • талант-
  • ботев пловдив-
  • хееренвеен

Станислав Шопов ще продължи кариерата си в Нидерландия

Талант на Ботев Пловдив подписа с Хееренвеен - 1
Снимка: sc-heerenveen.nl

Един от най-големите таланти на Ботев Пловдив Станислав Шопов официално подписа с нидерландския Хееренвеен. Новината бе съобщена от сайта на клуба. Договорът на полузащитника е за 2 години, като в него има опция за удължаването му с още една.

"Станислав е голям талант. На 18 години той вече има повече от 20 мача в елита на България. Офанзивния халф, който прави следващата крачка в своята кариера пасва идеално на нашата философия", заяви техническият директор на Хееренвеен Гери Хамстра.

Официалният сайт на Хееренвеен пък обяви, че Шопов няма да присъства на своето представяне във вторник. Причината е, че заради големия брой заразени в България и оранжевия код на страната атакуващият полузащитник ще трябва да изкара 10-дневна карантина, преди да се присъедини към новите си съотборници.

Според непотвърдена информация в касата на Ботев ще влязат 150 000 евро плюс още 100 000 под формата на бонуси на база представянето на Шопов в мачовете.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА