10 Октомври, 2020 13:59 1 648 2

Официално: Левски си върна Мартин Райнов

  • райнов-
  • завръщане-
  • договор-
  • левски

Халфът подписа със "сините" за една година

Официално: Левски си върна Мартин Райнов - 1
Снимка: БГНЕС

Левски подписа договор за една година с Мартин Райнов. Полузащитникът парафира днес своя контракт, информираха от "Герена" на официалния си сайт. Райнов се включи в тренировката на отбора тази сутрин.

Халфът се завръща на „Герена“ след привличането му в началото на 2019 година. Зад гърба си до момента Райнов има общо 54 мача и 1 гол със синята фланелка.

През юли той си тръгна от Левски заради безпаричието в клуба, но ето, че сега реши да се завърне, след като не успя да си намери отбор в чужбина.

Роденият в Габрово играч започва да тренира футбол в школата на местния клуб „Янтра“. На 13-годишна възраст е привлечен в „Берое“ (Стара Загора). През сезон 2011/12, за да трупа опит изкарва по един полусезон във втородивизионните „Етър 1924“ и „Сливен“. След това се завръща в „Берое“ и дебютира в "А" група на 11 август 2012 г. Преминава последователно през „Хасково“, „Локомотив“ (Горна Оряховица), „Локомотив“ (Пловдив) и отново „Берое“ преди да премине в „Левски“.

Има общо 10 мача за различните национални гарнитури.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл отново на „Герена“ Мартин Райнов и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истински Левскар 😂

    4 0 Отговор
    Като нема пари бега, като доде спонсор иде а ония му се радват 😂
  • 2 Синфен

    2 0 Отговор
    Райнов е посредствен футболист , подходящ за затъващият Левски . Всъщност " Големият Спонсор " е само в болната глава на Тити .