11 Октомври, 2020 15:54 1 532 2

Чорбаджийски още не може да си намери отбор

  • чорбаджийски-
  • отбор-
  • търсене-
  • интерес-
  • цска-
  • напускане

Защитникът се раздели по взаимно съгласие с ЦСКА

Чорбаджийски още не може да си намери отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Разтрогналият с ЦСКА защитник Божидар Чорбаджийски все още е в търсене на нов отбор. Централният бранител се раздели по взаимно съгласие с "червените" в понеделник малко преди затварянето на трансферния прозорец, за да има възможността да подпише с друг клуб още тази есен като свободен агент, пише "Тема Спорт". Алтернативата пред 25-годишния Чорбаджийски бе да не попада в групата, каквато бе ситуацията с него през последните два месеца, при все кадровите проблеми в отбрана в тима. Желанието на юношата на ЦСКА бе да продължи кариерата си в чужбина, но сега не е изключено да премине и в друг роден отбор.

През седмицата защитникът се сбогува с ЦСКА с емоционален пост в Instagram. "Както всяка история, така и моята си има край. 17 години от школата до първия отбор. Много отдаденост, пот, тренировки и, смея да кажа - професионализъм. Благодаря ви, армейци, за всички тези безценни емоции през последните професионални 5 години. ЦСКА ме изгради като личност и ме възпита да обичам силно и да се чувствам обичан. Пожелавам на клуба безгранични успехи! Винаги верен", написа Чорбаджийски, който има 140 мача и 9 гола с червената фланелка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    5 0 Отговор
    А е толкова добър!......Но във какво ?
  • 2 Курдо Коленко

    2 0 Отговор
    В НАСА го чакат....не са ли му казали?