Last news in Fakti

12 Октомври, 2020 14:20 2 540 0

Азар си тръгва от Реал, за да освободи място на Мбапе?

  • еден азар-
  • реал мадрид-
  • калиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

Част от ръководните фактори на мадридчани не са доволни и от факта, че Азар ходи на лагерите на белгийския национален отбор

Азар си тръгва от Реал, за да освободи място на Мбапе? - 1
Колаж: fakti.bg/БГНЕС

Шампионът на Испания Реал Мадрид изненадващо може да се раздели с Еден Азар през лятото на 2021 година. Това твърдят медиите в страната.

Белгиецът пристигна на „Сантяго Бернабеу” от английския Челси миналото лято, но заради контузии не успява да разкрие напълно качествата си. Тогава „кралете” платиха за неговите услуги 100 милиона евро, но според последните информации цената му е паднала до 60 милиона.

Част от ръководните фактори на мадридчани не са доволни и от факта, че Азар ходи на лагерите на белгийския национален отбор, въпреки че не е в оптимално състояние, вместо да работи върху формата си в Реал.

Напускането на Азар е свързано и с евентуалното привличане на Килиан Мбапе от ПСЖ през 2021 година. Французинът неведнъж е споделял, че желае един ден да играе за Реал, а в началото на сезона излезе информация, че той смята да напусне парижани другото лято.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА