15 Октомври, 2020 20:39 6 362 24

Венци Стефанов попиля футболните ни национали

  • българия-
  • уелс-
  • венци стефанов

"Част от настоящите футболисти просто не стават'', категоричен е членът на Изпълкома на БФС

Венци Стефанов попиля футболните ни национали - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, отправи сериозна критика към футболистите на националния отбор. Шефът на "белите" заяви пред Гонг, че играчите в националния ни тим дори нямат смелост с гордост и с цяло гърло да изпеят химна на България.

Ето какво заяви Венци Стефанов пред колегите от Гонг:

"Мачът с Уелс? Каквото и лошо да кажа за играта на футболистите, ще е малко. Вижте, рано или късно България ще има нов треньор. Рано или късно в националния отбор ще има подмладяване. България трябва да заложи на селекционер, който може да работи с млади футболисти. Гледах няколко мача на младежите. Те играят по-добре от представителния отбор.

Не казвам, че футболистите на младежкия национален тим са напълно готови за първия отбор, но все пак имат бъдеще. Тези момчета трябва да се внедрят в отбора. Ще трябва време и сигурно ще трупат и загуби, но има надежда.

Част от настоящите футболисти просто не стават. Това момченце с опашлето няма качества да е нападател на националния отбор. Трябвало да се гордеем с него, защото играе в Шампионската лига. Ще става Футболист на годината? Леле, ще хвана една сопа...

Знаете ли какво ми направи силно впечатление по време на мача с Уелс? При една ситуация изритаха зверски Сисиньо. Той стана, а останалите футболисти от нашия отбор дори не реагираха. Абе, покажи малко мъжество и защити хитро своя съотборник. Вместо това те стоят отстрани и не реагират. Вижте футболистите на другите отбори какво правят при такива ситуации. Скачат като попарени и се застъпват за своя съотборник. Възпитано, но търсят сметка за действията на противника. Горят в играта и имат желание за победа.

Обърнете внимание какво правят, когато слушат химна на своята родина. Слагат едната ръка на сърцето и пеят с цяло гърло. За тях е чест да са в националния отбор. Нашите не смеят дори да си отворят устата. На пръв поглед това не е важно, но издава много - гордост и обич към родината. От сега нататък един от критериите футболист да попадне в националния отбор на България трябва да бъде играчите да научат текста на химна и да го пеят с гордост.

Всички футболисти чакат с нетърпение да се изявят с националната фланелка, а голяма част от нашите просто отбиват номера. Нямат търпение да свърши мача, за да отидат в дискотеките. Не знаят химна и не го пеят, но за сметка на това пеят с цяло гърло в дискотеките. Там са №1.

Има футболисти, които имат качества и добро бъдеще, но покрай такива като този с опашлето, отиват надолу.''


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    47 5 Отговор
    Докато бандитите имат частни отбори в държавицата ни и налагат шоколадови топковци ще бъде така
  • 3 антрашпиц

    21 24 Отговор
    Чичо Венци,предполагам знаеш,че това е национален отбор по футбол .Не е певчески състав..Аз пък не искам да преиграват с химна ,а да се раздадат на терена все едно се борят за живота на децата си.

    Коментиран от #19

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Венци

    51 3 Отговор
    .. нали си в БФС. Значи си част от проблема. Хвърли си оставката и критикувай колкото си искаш. Но горе е сладко. Облаги, привилегии и т. н. Но след като няма резултати. Какво правиш там.
  • 7 Дебел,

    38 2 Отговор
    Защо говориш с недомлъвки. Голям джендър си. Кажи моето мнение е тоя,тоя и тоя не стават. Кажи Краев а не оня с опашчицата, другия с голмия шпек и дебелия на вратата. И ти си виновен, толкова години си в управлението. Кажи подавам ОСТАВКА поради некадърност.
  • 8 Да се смее ли човек, да плаче ли?

    30 1 Отговор
    Тоз колега и първа дружка на Маджо винаги ехидно усмива когото и да е от футболната гилдия и некак не се чувства като част от проблема! Ами нали и ти си в "шоуто" БФС? Всеки освен че получава заплата би трябвало да отговаря и върши нещо! Като го гледам - добре се е охранил и подържа формата си! Иначе е мн компетентен и "всичко знае". Те такива като него и оня от Сливен гьонсурати докараха този спорт до днршната катастрофа. Знам им отговора не ний сме на терена! Завършени ма ло умни ци с дебело его!
  • 9 123

    15 2 Отговор
    Тоз пич за националния, като управленски кадър от БФС, какво е направил, за какво търси под вола теле? Само реве кански, тоя, оня, третия? А ти, Спец, ти какво направи,а? Явно Дерменджиев яко ги спича, и 'спецовете' бързат за го анатемосва! Апропо, някой знае ли, колко души от Славия има в националния? Любопитно ми е...

    Коментиран от #10

  • 10 антрашпиц

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "123":

    Ами....не че го защитавам ,но в неговия отбор поне няма че...лки.Пак е нещо!
  • 11 импулс

    19 1 Отговор
    Нямаме национален отбор,а компаньонки в мъжки шорти.Манекенки кацнали на райграс.Позор за държавата ни.Но каквото ръководството такъв и бардака.Да останат без възнаграждения и премий за изгубените мачове и унижението.България ви мрази ритнитопковци,станете национални мажоретки или масажистки.
  • 12 да играе ББ

    28 3 Отговор
    Ало, сикаджията!? Ти какво направи за футбола? Каквато държавата, такъв е футболът, такова е образованието, такова ни медицината, ...
    И за коя България да играят, за България на мутрите ли? Държавата става само за напускане при първа възможност!

    Коментиран от #17, #22

  • 13 007

    15 2 Отговор
    ПРОСТИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ФУТБОЛА ВКЛ. И ТОЗИ. СТАНАЛИ СМЕ ЗАСМЯХ НА СВЕТА С ТЕЗИ ПРОСТАЦИ И НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ДЕТО ГИ ИЗБИРА НАРОДА УЖ.
  • 14 фсжбр57ур й

    23 1 Отговор
    Тези футболисти с коя държава трябва да се гордеят за да се държат за сърцето и пеят химна? С тази в която премиера е престъпник и не спазва никакви закони и конституция. Държава в която един футболен президент занимаващ се с наркопроизводство ръководи целия съюз и си бута футболистите само защото има комплекс от това че му казваха че няма българин в неговия отбор? Стефанов нали много му се възхищаваше и все го дава за пример? Вероятно защото лапа пари от него. За да имаме нормален национален отбор трябва държавата да е в подем. Вижте в Полша за какво става дума - и стадиони и икономика и всичко. Публиката ходи на всякакви събития и се гордеят с родината си. Ние все живеем в миналото. Да ама вече не става и няма да има хора по трибуните. Каквато държавата такъв и националния отбор. Иначе много качествени българи вади Стефанов от Славия. Няма що. Един да хванеш друг да удариш. И чееп за зеле не става от тях.
  • 15 коки

    13 2 Отговор
    Карабельов беше най добрия,нали ЧИЧО венци ?Ти си най крупния мениджърски интерес от години. От най -хлъзгавите ,ЕВАЛА.
  • 16 Предвид провокативното заглавие

    4 2 Отговор
    мислех, че ще прочета глупости, но това се оказа най-добрата му приказка. Наистина и аз ги отбелязвам същите неща. Имаме най-жалкото представяне на национален химн от всички отбори. Освен това вечно освен бити, оставаме и много по-наританите. Незнам защо толкова се пазят от картони балеринките ни, явно им намалят парите за всеки картон, затова и не им стиска да се ежат отборно. Това са едни малки неща, но с голяма тежест. Нормално е отборът, чийто футболисти имат по-малък опит, да играе по-грубо, при нас е обратното и става доста глупаво и трагикомично.
  • 17 Отворко

    4 10 Отговор

    До коментар #12 от "да играе ББ":

    Ами над 20 години управлява Славия ,и то доста успешно.Ето това е направил.

    Коментиран от #18

  • 18 да играе ББ

    13 2 Отговор

    До коментар #17 от "Отворко":

    Колко доста, малко доста, много доста? И с какви пари - парите на мутрите! Хайде, нвма нужда, знаем за какво иде реч! Ще се разплача - аз уважавам другата Славия на Чоко, на Шами, на Жужу, на Боби Григ, на Ларгов, на Чаво, да не ги изброявам няма да ми стигне мястото! Не уважавам Славия на мутрите!!!

    Коментиран от #21

  • 19 Химнът човече

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "антрашпиц":

    не е представление, че да се преиграва. Изобщо не е необходимо да пеят прилежно и нежно като певци. А просто да го изреват като спартанци. Но изреват, а не изграчат. Изпяването му дава много повече информация, отколкото явно си представяш - колко са мотивирани, имат ли страх или се чувстват уверени. Част е от играта. Това както когато един мускетар или каубой предизвиква друг на дуел. Това е както хвърлянето на кърпичката. Древногръцките войски също с химн са се надъхали да разбият непобедимара до тогава огромна Персийска империя. То си има своето психологическо въздействие и място в играта. Знам, че ще кажеш къде е Романтизмът и къде е днес Модернизмът, но това са все пак футболисти и при тях е много важно как ще влязат в битката.
  • 20 Венци прасето

    6 1 Отговор
    Не че краев е голяма работа , даже напротив , но да не би на славия дърводелците да стават за национала?? А на дебелото прасе от многото му трнасфери не се сещам за един успял в чужбина...
  • 21 Отворко

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "да играе ББ":

    Много доста.А какво значение има ,от къде са парите?Нали са за Славия.
  • 22 Закъсняваш

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "да играе ББ":

    Какво чакаш още? Свтлото бъдеще няма да го дочакаме на тази територия. То е като моркова и тоягата, но за простосмъртния човечец винаги е тоягата. Той Терминал2 няма да се премести, но да не хлпнат кепенците, че вече като чуят за нас - с крак ни сочат.
  • 23 Р Радев

    0 0 Отговор
    Мутрите вън.
  • 24 Пешо

    4 0 Отговор
    Помня че когато мутренския отбор стана шампион целия отбор отиде до публиката на Славия и си хвърлиха екипите на феновете, оказа се че са останали три фланелки на земята. Колкото за Венци неговия кадър Благой Георгиев го каза, Венци като види микрофон все едно вижда печено прасе, не може да устои.