Last news in Fakti

14 Октомври, 2020 23:40 3 403 32

Уелс отново ни победи в последните минути

  • уилямс-
  • уесл-
  • уелс-
  • лига на нациите-
  • българия-
  • национален отбор-
  • загуба

Гостите ни вкараха в 84-ата минута и спечелиха с 1:0

Уелс отново ни победи в последните минути - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор по футбол записа поредна загуба в своя актив. Уелс надигра селекцията на Георги Дерменджиев и си тръгна от "Васил Левски" с три точки от двубоя за Лигата на нациите. Родните играчи не успяха да отправят нито един точен изстрел за целия двубой, а поражението е четвърто поред за тима ни. Тежката серия продължава и с друга негативна статистика - за последните 19 двубоя "трикольорите" имат едва една победа, докато загубите са 12.

Първото полувреме бе вяло и не предложи почти нищо интересно. Тайлър Робъртс отправи два удара към вратата на България, но те не затрудниха Михайлов. Селекцията на Дерменджиев пък не отправи нито един удар по посока на вратата на Уелс за цялото първо полувреме.

На почивката Дерменджиев замени Кристиян Малинов с Александър Цветков. Нашите започнаха по-добре второто полувреме и се активираха в атака. Десподов проби добре и центрира към Краев, но топката мина над главата на централния ни нападател. Уелсците отвърнаха с удар от далечна дистанция.

Рави Матондо пропиля най-чистото положение за Уелс 15 минути преди края на срещата. Той получи страхотен пас отдясно и от няколко метра не успя да намери вратата.

В 84-ата минута Уелс поведе в резултата. Неко Уилямс проби по крилото и пусна топката по земя пред вратата ни, а Джонатан Уилямс я засече и прониза Михайлов.

До края националите не успяха да сътворят нищо, с което да избегнат загубата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    46 0 Отговор
    Ами Дерменджията гледам отворил дебелариум с Малката перука на вратата! Всъщност той къде играе??? Някой гледал ли го е скоро ???
  • 2 русенец

    62 0 Отговор
    Таман да ги бием с 3:0 и те ни го пъхнаха. За гола говоря. Нужно ли е да харчим пари за национален отбор и защо?

    Коментиран от #21

  • 3 Мислете

    19 1 Отговор
    Някои момчета, не заслужават упреци, всички играчи на терена не са пряко отговорни за нивото на отбора. Те са тива което ги е създало.
  • 4 Гледах малко

    37 1 Отговор
    Уелс играят трагично, но ние сме още по-зле. Последно поколението на Стилян, Бербатов и Мартин Петров се играеше някакъв що годе читав футбол.

    Коментиран от #12

  • 5 Гост

    50 0 Отговор
    Мен ме е срам! Искам да попитам футболните хора, най вече в БФС, кога ще се засрамите? Вие сте некадърни, пияни и нагли мутри. Хората от клубовете, които ви избират всеки път са абсолютни глу... аци. Докато се продавате и нямате никакви принципи, никой няма да ви гледа простотиите. ДЪНО! ДЪНО! ДЪЪНО!

    Коментиран от #16, #19

  • 6 Тито

    32 0 Отговор
    Тези са първо бездарници второ некадърници и ще става и по зле .представете си ако не пипнат Испания Франция или Германия .
  • 7 Дерменджиев, и ти си един треньор

    17 0 Отговор
    Ти като пуснеш двама неправилни бастуна и класата пада. Например Неделев този мач не е пробягал два км. Или перукан ако не беше клекнал можеше да спаси гола. Тоя К.Димитров е добър само за Ботев, нали го видя. Абе най-добре е бии си камшика по желание.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Аз много

    3 3 Отговор
    го обичам чичо Гошо, ама май наистина става само за отбор, който си има и без това класа. Както всички казвате, не обича да рискува, а и да рискува, ние неговите рискове не ги виждаме. Уви, другите отбори имат по-опитни футболисти и единственият начин да ги бием е като рискуваме. Младите е по-добре да натрупат опит първо в младежкия отбор, а за националния само Хубчев и Младенов ми се виждат подходящи. Но предвид как се сменят бързо треньори, едва ли ще искат. Едва ли ще иска изобщо някой, освен аматьор заради пари, а не за да помогне.
  • 10 Гладиатор

    20 3 Отговор
    Днес един от проверяващите във фирмата ни, който си е оригинал уелсец ме попита дали съм футболен фен.Казах му че не съм.На въпроса защо му отговорих, защото нашия нац.отбор са шайка наркомани и некадърници.И ето че думите ми се потвърдиха за стотен път.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 кусура ни

    30 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гледах малко":

    Малко по-читав , и също толкова безрезултатен. Балъков ни класира на последните си издихания , на последното европейско първенство , и от там нататък се видя що чини и това поколение . Цяло европеиско ни един гол , една дузпа по милост в последният мач без значение , даже не си спомням дали и нея я вкарахме. Но наистина , както сега не е било никога. Катастрофата е съвсем закономерна и очаквана . Държавата е направила един пълен кръг надолу , по обратната спирала , и се е върнала там където е била преди 70 години . Ще става и още по-зле, няма да има лекари , учители , мед сестри , сервитьори , персонал, стругари , заварчици , всеки един бизнес ще е предварително обречен , територията се самоизяжда , а вие за футбола се тресете .
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Прав си

    15 0 Отговор
    Кой го е еня за футбалерините ни вече?!?!Утре за хляб пари няма да има,а той на мач ще ходи.БФС да духат таратора.
  • 16 друго тесто

    32 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    БФС ли ? погледнете изчезналите села , разпадащите се малки градчета останали с един файтон хора , с обрасналите с бурени стадиони . Някога върху тези селски стадиони се водиха истински футболни битки в неделя , пред цялото село, и в тези селски отборчета имаше момчета , които горяха , биеха се със зъби , нокти , юмруци , ако трябва и съдията , някои от тях продължиха ,по спортните училища и школи , станаха професионалисти , но малцина успяваха , конкуренцията беше смазваща , Пламен Марков беше национал , но и резерва в ЦСКА - конкуренция . Как да имаш голям спорт , като си срутил основата на пирамидата , и отдолу нищо не идва , само връзкарчета на родители с възможности. Който се завърти два пъти около топката без да падне на тревата - сега става национал . Къде са им битките , европейските клубни успехи , головете срещу Ливърпул , Барселона , Аякс , така се ставаше национал.

    Коментиран от #18, #22

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    футболът и феновете не са това което бяха някога
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор

    До коментар #16 от "друго тесто":

    вярно е прав си прав сте прави сте вече 30 години разруха във МАЙКА БЪЛГАРИЯ
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    и ти си прав господин ГОСТ
  • 20 Монев

    16 0 Отговор
    Когато една държава е рухнала и се разпада поради урангутани в управлението й, когато базата е нула, по-точно няма икономика, инвестиции, надежда, разум а само корупция, лъжи, борба за власт и посъвместна простотия, андрешковско мислене, шуробаджанащина и измами, няма да има и спорт. Нещата са свързани. А от морала е останало само понятието и надеждата отдавна е изчезнала. Тогава не търсете нормалност.

    Коментиран от #24

  • 21 Не са ни го пъхнали

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Гола де, Той ни е пъхнат постоянно и не убива даже вече, наместили сме се удобно, само като срещаме противника, сменят знаменцето на макарите, да се знае от чие име ни е вкаран
  • 22 Ццц

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "друго тесто":

    Вярно е, направо ме обзе носталгия. Сега по селските стадиони пасат магарета. Има и селца с по две бабки, но стадиона направен със средства от ЕС, половината заминали по нечии шкафчета. Всеки реве за оставки, но народа тотално е скъсал със спорта. Защо никой не се замисли за спортните постижения на България при министъра Кралев? Това явление управлява спорта в страната мисля при всички правителства на тиквата и успехите са забележителни.
  • 23 Менте корпорейшън

    19 0 Отговор
    Моят внук тренира футбол за първа година.На тренировките присъстват роднини и посрещачи на хлапетата.Треньорът не смее да викне по някое дете,камо ли нещо повече. Ще си изгуби работата иначе.Като гледам тренировките,разбирам класата на националите...жалка работа.
  • 24 вярно

    11 0 Отговор

    До коментар #20 от "Монев":

    Точно така , нещата са свързани , няма реална икономика ,няма хора , няма спорт , има само татуировки , кючеци , и мисъл за оцеляване ден за ден . Матеус да дойде , Мауриньо нещата са същите . Пак ще подмладяват , националният не е сиропиталище , там влизат само успели с доказани качества , титли купи , Лечков за да получи повиквателна и място, какви извънземни мачове направи в Хамбургер, някой да не го взе случайно да се учи в националният отбор. Крушарски каза съвсем вярно след мача - От години в нашата школа не е излязло нищо свястно , има ли смисъл да си даваме всички ние парите за футбол?
  • 25 Разбирач

    2 4 Отговор
    Аз не знам що не вземат целия отбор на локо. Ще мачка е всички до един. Та и европейска титла ще взем. Там някакви Неделчев, Кристиян само жълтури
  • 26 Геро

    4 0 Отговор
    С тия криви плочки, какъвто и фаянсаджия да си намериш, няма да може една права фуга да ти направи...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 pepe le pew

    7 0 Отговор
    Ех, сетих се за гола на Туньо. Славно време. От сега нататък ще сме само на спомени.

  • 29 100

    3 0 Отговор
    Разпускайте ги, по-добре да нямаме национален отбор....поне няколко години.
  • 30 Баш Батка

    4 0 Отговор
    Да затварят тоя спорт тук.
  • 31 Иван

    1 1 Отговор
    Тези футболисти са некадърни и нямат чест. Аз, ако съм на тяхно място никога не бих приел покана за националният отбор. Просто казваш г-н Дерменджиев, аз не съм за това ниво, благодатя за поканата и толкоз. Но те не ставт за нищо. Боби го няма, ама и Бекенбауер да стани президент на БФС, няма как те да ритат топката.
  • 32 Иван

    3 0 Отговор
    Всички ни вкарват головете в последните минути, поне треньора можеше да ги върни всички в защита и да направи равен.