Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 08:59 1 680 0

Белгиец не може да подпише с Черно море

  • черно море-
  • белгиец-
  • футбол-
  • селекция-
  • мануел ангули

Причина за това е, че документите на Ангули от последния му клуб все още не са пристигнали на „Тича”

Белгиец не може да подпише с Черно море - 1

Защитникът Мануел Ангули все още не може да подпише договор с тима на Черно море. Трансферът на белгиеца бе анонсиран в родината му от местните медии, но все още няма договор с варненци.

Причина за това е, че документите на Ангули от последния му клуб все още не са пристигнали на „Тича”. Очаква се защитникът да подпише договор за две години.

Той идва в Черно море като свободен агент. За последно Ангули е играл в тима на Виртон, където има записани 108 мача и 3 гола.

Илиан Илиев пробва и испанеца Жорди Лопес, който обаче имаше нещастието да се контузи в контролата с Добруджа и бе освободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА