18 Октомври, 2020 11:27 3 300 7

Занев потресен: Футболисти на по 20 години им се схващат краката!

  • петър занев-
  • футбол-
  • цска

Аз съм на две седмици тренировки и не ми се схващат, а съм на толкова години

Занев потресен: Футболисти на по 20 години им се схващат краката! - 1
Снимка: БГНЕС


Капитанът на ЦСКА Петър Занев беше много разочарован след мача с Берое (1:1). Опитният бранителят изрази недоумението си от поведението на някои млади футболисти в efbet Лига, които получават схващания на краката твърде често по време на двубоите. Занев, който днес навършва 35 години, разказа колко тежко е изкарал COVID-19.

"Контролирахме играта срещу Берое. Имахме положения още в началото, но за жалост не успяхме да вкараме. Мисля, че създадохме доста ситуации. За нас беше изключително важно да победим и мое лично желание да не допуснем гол. Притеснява ме, че губим лесно точки. Също, че допускаме доста голове. Мачовете от Лига Европа са съвсем различни и мисля, че ще се поздравим с успех", коментира Занев.

"Четири седмици бях на легло вкъщи. Изключително тежко беше. Само на две седмици тренировки съм, за мое щастие успях да издържа в този мач. Изключително неприятно впечатление ми прави деца на по 20 години, на по 20 и няколко, през 2 минути им се схващат краката. Аз съм на две седмици тренировки и не ми се схващат, а съм на толкова години. Като цяло говоря в шампионата ни. Срещу Етър в миналия кръг беше същото, когато ни поведоха", продължи опитният защитник.

"Не ни интересува Лудогорец, важно е ние да побеждаваме", добави капитанът на "армейците".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    9 1 Отговор
    Режим трябва, не години
  • 2 Сюлеймани

    12 0 Отговор
    Сега е друго поколение - извън тренировката не слизат от мерцедесите, а там се спи, колата е инвалидна количка, вкъщи мама е наготвила, тате напазуравал, даже и секс не правят - направо си пускат порното и после следобедна дрямка
  • 3 Лелеее

    7 0 Отговор
    Футболисти в БГ , къде ги видяхте ???
    Манекени , чалга танцьори, татуирани котенца ,позьори - от тях има достатъчно !
    Да тренират ? Ама защо - той Цек.та предварително им дава листче с резултата, написан, да не вземат случайно да объркат нещо ...
  • 4 Ян Бибиян

    8 0 Отговор
    "Мачовете" в дискотеките и с кифлите не са толкова натоварващи за краката.
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ИЗВОД : " НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ С ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОГОВОР -НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВКЛЮЧВАН В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР " !!!!!!!!!!!!! ДЕЦАТА НИ ЩЕ СЕ БИЯТ И ЩЕ ЗАЩИТЯТ БЪЛГАРИЯ НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ СМЕ ФУТБОЛНА НАЦИЯ - НАПИНЯНЕТО Е ОТ НАРЦИСИЗЪМ !!!!!!!!!
  • 6 КУРнинов

    1 0 Отговор
    това е от кючеците нощем в клубовете!
  • 7 А, де?

    1 0 Отговор
    Деца, на по 20 ?! А, туй то ! Преди години, на 18 бяхме войници :-) Интересно, тия на 15-16, какви са.