Last news in Fakti

18 Октомври, 2020 12:53 3 253 2

Последен сезон за Меси в Барса, отива в Ман Сити

  • лионел меси-
  • барселона-
  • манчестър сити-
  • футбол

Неговият контракт изтича в края на сезона и Барселона ще бъде безсилна да попречи напускането на най-добрия си играч

Последен сезон за Меси в Барса, отива в Ман Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона вече не таи надежди, че може да задържи суперзвездата си Лионел Меси след края на сезона, съобщава Daily Mirror.

Аржентинецът бе на път да напусне "Камп Ноу" още през лятото и дори подаде молба за трансфер, но тя не бе уважена от ръководството на Барса, а Меси преосмисли решението си да съди клуба, в който прекара цялата си кариера. Неговият контракт обаче изтича в края на сезона и Барселона ще бъде безсилна да попречи напускането на най-добрия си играч.

Треньорът на каталунците Роналд Куман е доволен от себераздаването на Меси от началото на сезона, но всички в клуба са се примирили, че тази кампания ще бъде последна за 33-годишния аржентинец.

"Винаги съм се надявал, че Меси ще остане този сезон. Ако бе напуснал през лятото, щях да се окажа в много трудна ситуация в Барса. Той искаше да напусне, но клубът зае много ясна позиция. Размерът на откупуващата клауза бе толкова висок, че нито един клуб в света не би го заплатил в сегашните времена", заяви Куман.

Манчестър Сити остава фаворит за подписа на звездата, но ключов фактор за трансфера се явява продължението на сътрудничеството на "гражданите" с мениджъра Пеп Гуардиола, чийто контракт също изтича в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    0 4 Отговор
    АКО МЕСИ НАПУСНЕ ФК "БЕРСЕЛОНА" -НАМА ДА БЪДЕ НЯКОЙ В ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА ,- А ЩЕ БЪДЕ НИКОЙ / ДОРИ НЯМА СВЕТОВНА ТИТЛА / !?!?!?!?
  • 2 ФАКТ

    1 1 Отговор
    ..меси е много добър футболист няма спор..но ми се струва че ако си тръгне от Барселона..,,само ще се погуби като футболист..в никой отбор няма да играят всички за него..и той да казва кой да играе и кой да не играе..това му беше позволено само в барселона..той си изираше играчите..той казваше..той определяше кой ще играе и кой не..в Манчестър..този филм няма да го има..там всеки играе да докаже себе си..а не да играе за друг...освен това в испания футболистите ги е страх да го пипнат..в Англия на всеки два мача ще стои по един месец в лазарета..на контузените..меси беше велик само за Барселона....дори и в аржентина където играят може би най добрите футболисти в света..тои не успя да покаже и на половина това което показва в барселона...и именно поради тази причина..че в аржентина не играят за него..а за себе си..,не може 10 човека да се трепем..а един да обира лаврите..не става така..неговата гордост..доста надскачат качествата му..да не говорим че от 6 златни топки ..3 буквално му ги подариха..абсолютно незаслужено..явно корупцията вече е ударила всяка една сфера...