19 Октомври, 2020 12:34 1 796 1

Съдът в Лозана насрочи дата за делата на ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • дела-
  • арбитражен съд

Те ще започнат на първи и втори декември тази година

Съдът в Лозана насрочи дата за делата на ЦСКА  - 1

Спортният арбитражен съд в Лозана съобщи датите за 3 от делата, в които е намесен ЦСКА. Те ще започнат на първи и втори декември тази година, а решения по тях се очакват в първите месеци на следващата.

За 1.12 са насрочени тези на играча Иван Боладо срещу ЦСКА и ФИФА, и на мениджъра Хоакин Уриарте срещу същите страни. Двамата загубиха делата във ФИФА и сега обжалват решенията на последна инстанция в Лозана.

На следващия ден ще стартира делото на "армейците" срещу ФИФА и Гуидо Ди Вани. "Червените" не успяха да го спечелят пред световната футболна централа и се обръщат към Касационния арбитражен съд.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марко

    1 0 Отговор
    Кви са тия маскари, бре