19 Октомври, 2020 18:36 2 226 0

Кошмарът за футболния Торино е пълен

  • торино-
  • covid-19

Целия отбор е изолиран на базата на клуба

Кошмарът за футболния Торино е пълен - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Италианският ФК Торино е поставен под изолация заради четири положителни теста за коронавирус в клуба. Според информация на колегите в Италия заразените с COVID-19 са двама футболисти и двама служители на клуба.

Към момента целият отбор на Торино е изолиран в хотела на базата си и няма да има контакти с външния свят в следващите няколко дни. На играчите е позволено единствено да излизат, за да ходят до тренировъчните терени, след което са длъжни да се върнат в стаите си.

Това е голям удар за торинци, тъй като клубът се намира в сериозна криза на резултати от началото на сезона. ''Биковете'' са на дъното на класирането в Серия А след три загуби в първите 3 мача.

Следващият им мач е в петък срещу тима на Сасуоло, който пък е на другия полюс, заемайки второто място във временното класиране на Серия А. При създалата се ситуация обаче не е ясно дали двубоят ще се играе по план.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА