Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 17:10 1 372 10

Сираков започна обиколката си из страната, ще се среща с левскари по места

  • наско сираков-
  • обиколка-
  • ''аз съм левски''-
  • кампания

Целта на обиколката на Сираков е да привлече колкото се може повече фенове към кампанията "Аз съм Левски"

Сираков започна обиколката си из страната, ще се среща с левскари по места - 1
Снимка: Dsport

Собственикът на Левски Наско Сираков започна обиколката си из България за срещи с привърженици на "сините", предаде Dsport. Началото на тура на легендарния нападател бе в Троян. Мобилният магазин на клуба пристигна в града рано сутринта, а след обяд тръгва към Плевен.

Целта на обиколката на Сираков е да привлече колкото се може повече фенове към кампанията "Аз съм Левски" и те да си закупят членски карти и артикули на клуба. В сряда мобилният магазин ще бъде в Червен бряг заради гостуването на Левски на местния Партизан в мач от 1/16-финалите за Купата на България. Той ще е пред читалище "Никола Вапцаров" от 10.00 до 12.00 часа, а след това до края на мача ще е пред градския стадион.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 русенец

    6 2 Отговор
    Съгласно ТЗ Сираков е Левски. Вместо да си прави вечеринки с феновете, просто да развърже кесията и да прати на длъжниците, защото той прие акциите на Левски, което ще рече с всички вземания и ЗАДЪЛЖЕНИЯ.:) Майтапът ще бъде някой от кредиторите да осъди Сираков и да му пусне ЧСИ.:))) Спортистите не са особено интелигентни люде.

    Коментиран от #4

  • 3 миш

    6 2 Отговор
    Наско,това не е Левски.Има ли левскари в тоя,безумно слаб отбор?

    Коментиран от #8

  • 4 От поп - сълза?

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Раев от футбола само е взимал и взима! А акциите ги взе, за да чеше егото си! А футбол без пари - никъде няма такъв филм!

    Коментиран от #6

  • 5 миш

    6 0 Отговор
    Наско,обясни на простолюдието къде работи за 600 лева ,тия къде ритат топката,за какво взимат пари,какво работат,че не моа да вида?
  • 6 русенец

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "От поп - сълза?":

    Не гледам български футбол , просто ми е интересен казуса. Да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли, да се чудиш има ли държава, няма ли?:)))
  • 7 ДПС Подуене914

    4 0 Отговор
    Комарджията отишъл да събира подаяния за до може да играе комар.
  • 8 Играчите са добри

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "миш":

    Слаби са само тренера и перуката
  • 9 Криеш името си страхливец

    1 0 Отговор
    Наско ще върви по стъпките на Васил Иванов Кунчев и ще проведе пет обиколки на страната. С кораб ще пристигне в Цариград - Дубай и от там първа проучвателна обиколка. Среща със фолк певици - спонсори и фен балъци. Ще събере пари за ЛеФски!
  • 10 Коце Коцев Коцаков

    0 0 Отговор
    Насе, със стара слава не става. Виж Гришока Ганчев и Гела, така се прави. Иначе вкоро на Големото момче ще му писне да му харчиш по 15-20 мил на година и да се борим за оставане.. и тогава никой няма да говори за чичо Гошо треньорчето а ще береш лично ти голями ядове