21 Октомври, 2020 15:48 1 436 5

Белчев преди мача с Клуж: Шансовете са 50:50

  • стамен белчев-
  • цска-
  • клуж

''За нас всяка точка е важна и може да се окаже решаваща за крайното класиране'', отбеляза специалистът

Белчев преди мача с Клуж: Шансовете са 50:50 - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, даде официалната си пресконференция преди мача от груповата фаза на Лига Европа срещу румънския Клуж. Специалистът сподели, че в двубоя няма изявен фаворит, като шансовете на двата тима за успеха са равни.

Белчев допълни, че е наясно със състава за утрешния сблъсък, който ще се играе на националния стадион „Васил Левски”.

„ЦСКА ще се опита да играе своята игра, това ще рече, че ще се опитаме да владеем топката, тъй като знаем, че Клуж е много агресивен отбор. Иска ми се да направим така, че Клуж да се съобразят с нас”, сподели Белчев.

''Искаме още в първите две минути да вкараме два гола, но понякога не се получава. Няма да приемем играта в собствената половина. Ще пресираме високо противника, ако можем, разбира се, оттам какво ще се случи - не мога да кажа. Футболистите ще решават на момента в различните ситуации. С изключение на една или две позиции, с другите съм наясно. Надявам се, до мача имаме две тренировки, да нямаме проблеми и контузии. В общи линии съм наясно със състава”, каза още той.

''Няма как да гадаем схемата на Клуж. Готвим се за начина, по който мислим, че ще играят. Не искам да ги объркваме с много варианти за противника. С нетърпение очакваме мачовете, но не трябва да има напрежение сред футболистите. Трябва да играем спокойно и със самочувствие. Да покажем една игра от мачовете с БАТЕ и Базел. Като казвам, че не трябва да има напрежение, не означава, че трябва да излезем отпуснати. Със Станимир Стоилов се чуваме често. Говорим си общи приказки, но винаги присъства темата футбол'', коментира още хасковският специалист.

''За нас всяка точка е важна и може да се окаже решаваща за крайното класиране. Ще се борим за всяка точка от първата до последната минута'', допълни Стамен Белчев.

''''Българска армия” е нашият дом, там се чувстваме по-комфортно. Вярвам, че феновете ще бъдат на високо ниво, надявам се и ние да бъдем на тяхното ниво и да ги зарадваме. Групата е тежка. Няма слаби отбори. Конкретно за този мач, Клуж е много силен отбор. Ние знаем нашите силни и слаби страни. Ще се опитаме да се възползваме от нашите силни страни и да използваме техните слаби. Шансовете са 50:50”, завърши Белчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 5 Отговор
    ЦСКА няма да вземе и точка в тази група. Ще понесе голям срам и резил с супер отрицателна голова разлика. Това е истината. БГ футбола е на изключително ниско ниво. Само феновете ще са на високо евро ниво.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Отворко

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Това звездите ли ти го товорят?

    Коментиран от #3

  • 3 Стоян Александров

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Отворко":

    Да звездите ми го казаха. Само, че онези професионални футболни звезди от Западна Европа дето разбират футбола. И мафията е в пъти по-малко. Но утре ще разбереш, че сме пълно нищо.
  • 4 Левски 1914

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Те и феновете не са на ниво щом на Литекс тире викат името на един фалирал на 09 09 2016 г. отбор.

    Коментиран от #5

  • 5 Стоян Александров

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Тези са резила на България. Така хубаво ще ни оклепат с отрицателната си голова разлика. Пак ще са посмешището на Европа. Добре, че беше другаря Живков та да крадът футболистите на България чрез онези години. Не че сега това е и ЦСКА. Та те вече ги няма. Фалираха. Сега са Ловеч със сменено име.