Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 18:26 2 639 4

Димитър Бербатов каза тежката си дума за ЦСКА-Клуж

  • цска-
  • клуж-
  • димитър бербатов

“Ще гледам мача с интерес и очаквам ЦСКА да спечели'', коментира Бербатов

Димитър Бербатов каза тежката си дума за ЦСКА-Клуж - 1
Снимка: БГНЕС

Часове преди сблъсъка на ЦСКА с румънския ЧРФ Клуж в Лига Европа, бившият нападател на ''армейците'' - Димитър Бербатов, сподели своите очаквания за мача. Според него българският тим превъзхожда съперника.

“Ще гледам мача с интерес и очаквам ЦСКА да спечели'', коментира Бербатов за Betfair.

''Домакините би трябвало да са по-силни от ЧФР. Тимът играе като едно цяло и е налице добра химия между футболистите. Не са бавни и нападателите им често изненадват със скоростта си. Али Соу е отличен футболист, който разполага с много добри физически данни. Капитанът Валентин Антов е друг от националите в отбора. Той е младо момче и е капитан, което говори за класата му. Отбори като този се нуждаят от по-добри футболисти, за да могат да заличат изоставането си от водещите тимове. А за да привлечеш силни играчи, се нуждаеш от пари. Ето защо всичко е много трудно. Обикновено най-добрите играчи в България биват продавани в големите клубове, за да се развиват, защото инфраструктурата изобщо я няма'', заяви Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    5 5 Отговор
    Ковачев НЕ ПИШИ ГРУПОСТИ това е ЦСКА - СОФИЯ ,а Митко НЕ Е ИГРАЛ ЗА това МЕНТЕ. Отбора за който игра Митко ФАЛИРА ,а и някои фенове го плюха.
  • 2 ЭЭЭ

    7 4 Отговор
    Левски 1914,то и вие имате фалшив,нелигитимен лиценз,но си
    играете в Първа лига криминално.Та,по кротко.Май вие сте менте.

    Коментиран от #3

  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "ЭЭЭ":

    Ама няма друго ЛЕВСКИ ДА ВИКА НИ Е СМЕ ЛЕВСКИ а има друго ЦСКА да вика НИЕ СМЕ ЦСКА а истинското ФАЛИРА.

    Коментиран от #4

  • 4 Селянин

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Абе, а като фалира и Левски, което скоро ще се случи, ти кой обор ще подкрепяш, Левски - София или Левски 1914? Или може би пак ще тролиш на новините за ЦСКА, че ти не сакаш да си добре, а сакаш Вуте да е зле! 😂😂😂