Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 18:54 2 945 5

Еди Хърн иронизира и се заяде с Дионтей Уайлдър

  • еди хърн-
  • дионтей уайлдър

"Какво става с Дионтей Уайлдър? Нима не иска да отмъсти за загубата си? Не иска ли да е цар отново?'', пита мениджърът на Антъни Джошуа

Еди Хърн иронизира и се заяде с Дионтей Уайлдър - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мениджърът Еди Хърн знае много добре как да организира реванши.Миналата година Антъни Джошуа изненадващо загуби от Анди Руиз през юни, но Хърн успя да организира реванш и Джошуа си върна титлите през декември, пише mma.bg.

Хърн с интерес наблюдава и как се развива реваншът между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.

Фюри победи Уайлдър през февруари и двамата трябваше да се изправят отново един срещу друг, но битката им бе отложена заради коронавируса. Заради забавянето мениджърът на Фюри, - Боб Аръм, каза, че клаузата им за реванш е изтекла и англичанинът ще се оглежда за друга битка.

Макар че това е добра новина за сметките на Хърн, промоутърът все още е озадачен какво се случва с Уайлдър.

"Какво става с Дионтей Уайлдър? Нима не иска да отмъсти за загубата си? Не иска ли да е цар отново? Не иска ли да бъде шампион? Така ли ще се оттегли?

Той може да не се бие отново. Ако сърцето ти не е в битката и си направил достатъчно пари - това е. Аз не бих се бил отново. Това е тежък спорт. Може би той вече не иска да бъде боец. Може би е изгубил любовта си към спорта. Не мога да разбера'', заяви Хърн.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    8 1 Отговор
    Нашия бияч ше ги тумби и двамата на куп като келеши в чалготека

    Коментиран от #2

  • 2 Кумчо Вълчо

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Прав си ама наполовина , да двама - трима келеши от чалготеката ще ги тумби ама тия двамата са друга бира.
  • 3 Кличко

    7 1 Отговор
    Деонтей не е глупав,знае че му е рано след загубата да се бие пак с фюри.ще направи няколко мача преди да атакува пак титлата.фюри не е анди руис,както беше подценен,фюри просто е най добрия:))
  • 4 Пешо

    2 1 Отговор
    Манекенката с мазен тен МНОГО ще плаче от Лъвският тупаник на Кобрата ! Следващият реално ще е Фюри , защото няма да влму минат циганските шамари този път.
  • 5 Пешо

    1 1 Отговор
    Манекенката с мазен тен МНОГО ще плаче от Лъвският тупаник на Кобрата ! Следващият реално ще е Фюри , защото няма да влму минат циганските шамари този път.