23 Октомври, 2020 18:08 2 187 2

Уайлдър е готов за битка с Фюри през декември

  • дионтей уайлдър-
  • тайсън фюри

Тренировъчният партньор на Уайлдър - Рафаел Акпейори, разкри какво прави американецът в момента

Уайлдър е готов за битка с Фюри през декември - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

След като вчера Еди Хърн се запита какво се случва с Дионтей Уайлдър, който беше изключително активен пред медиите докато беше шампион, а сега няма никаква вест от него, днес неговият тренировъчен партньор - Рафаел Акпейори, сподели, че бившият носител на титлата в тежката категория на WBC е готов да се изправи срещу Тайсън Фюри през декември предаде mma.bg.

През февруари Фюри спря Уайлдър в 7 рунда и взе титлата му в Лас Вегас. Уайлдър поиска моментален реванш и с това си подсигури трета битка помежду им. Заради пандемията от коронавирус обаче, третата битка бе отлагана няколко пъти, като последната обсъждана дата остана 19 декември.

Продължилата дълго световна пандемия попречи на двата отбора да седнат и да се концентрират върху битката, датата и локацията. На Фюри обаче му омръзна да чака и вече планира да направи двубой срещу все още неясен противник на 5 декември. Фюри и неговият отбор считат, че клаузата за реванш с Уайлдър вече е изтекла и продължават напред с други свои планове.

Акпейори обаче, който се вижда всяка седмица с Уайлдър, каза, че приятелят му е напълно готов да се бие с Фюри през декември.

"Казвам от името на Дионтей, че той е готов да се бие през декември. Не съм намесен в преговорите, но знам от самия него, че е подготвен. Дионтей очаква битка Уайлдър-Фюри през декември. Това му е било казано и той за това тренира. Фюри има договор за реванш и трябва да се покаже на боксовия ринг в тази дата. Дионтей ще се яви, това мога да ви кажа. Говоря с него всяка седмица. Той е във форма, не сме правили спаринг все още, но тренираме заедно. Имаме много силово-кондиционна подготовка заедно, защото сме при един треньор. Той е атлет, супер-човек и има уникална физика'', Рафаел Акпейори


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кобрата

    2 2 Отговор
    Ще им сритам задниците на всички.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.