Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 09:51 2 312 2

Моуриньо респектиран от Лудогорец!

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • лудогорец-
  • лига европа

Българите са шампиони, шампиони, шампиони...

Моуриньо респектиран от Лудогорец! - 1
Снимка: БГНЕС


Тотнъм играе тази вечер у дома с австрийския ЛАСК (Линц) в груповата фаза на Лига Европа, но мениджърът на тима Жозе Моуриньо говори и за другия си съперник – Лудогорец.

"Българите са шампиони, шампиони, шампиони... Взимат титлата на страната си всяка година, ще ни бъде адски трудно срещу тях. Срещу Локомотив Пловдив вече видяхме колко сложно е да се победи в България", заяви португалският специалист на пресконференцията снощи преди двубоя с австрийците от 22 часа днес.

Първият мач между Лудогорец и Тотнъм е в Разград на 5 ноември.

Припомняме, че „шпорите“ надвиха трудно Локо (Пд) на „Лаута“ с измъченото 2:1, след като губеха в резултата. Получена дузпа и два червени картона за пловдивския тим обаче облекчи задачата им да си тръгнат като победители от българска територия.

Последният мач на Тотнъм във Висшата английска лига пък беше голям шедьовър. Тимът на Специалния поведе в първите 15 минути с 3:0 срещу Уест Хям, но в последните десет минути допусна изравняване - 3:3.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лилипут

    2 1 Отговор
    Не му се връзвайте на тоз малкия измамник. Нарочно така говори, за да се направи на интересен и другия отбор да си мисли, че може нещо да изненада, но накрая резултатът е в полза на "специалния"