Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 10:26 1 651 0

Ман Юнайтед обяви колосални загуби

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • ръководство-
  • загуби

„Червените дяволи“  са генерирали приходи в размер на 509 милиона лири до 30 юни

Ман Юнайтед обяви колосални загуби - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед обяви неприятна новина относно приходите в клуба. Постъпленията в тима са спаднали почти с една пета заради отсъствието на отбора от Шампионската лига по футбол и затворения стадион по времена на пандемията, обявиха от клуба.

„Червените дяволи“ са генерирали приходи в размер на 509 милиона лири до 30 юни и това е спад от 19% в сравнение с миналата година. Дълговете на клуба са нараснали със 133% до 474.1 милиона лири, а загубите са 23.2 милиона.

Манчестър Юнайтед обаче се завърна в Шампионската лига тази година, но Висшата лига все още не може да даде гаранции за присъствието на фенове по трибуните. Така от месец април до юни клубът генерира приходи от едва 5.5 милиона лири от перо „мачдей", докато сумата за този период от миналата година възлиза на 23.8 милиона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА