22 Октомври, 2020 11:43 1 324 0

Феновете на Ботев събраха 280 хил. лева за спасението на клуба!

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • фенове-
  • дарения-
  • средства-
  • кампания

Дарителски документи, доказващи, че клубът и преди е прибягвал до помощта на феновете

Феновете на Ботев събраха 280 хил. лева за спасението на клуба! - 1
Снимка: БГНЕС

Днес се проведе пресконференция, свързана с кампанията "Да живее Ботев Пловдив", съобщава Sportal.bg. Брифингът се състоя в залата за пресконференции на базата на "канарчетата" в Коматево, а в него взеха участие членове от екипа на кампанията, Атанас Пашев от златното поколение на Ботев (Пд), Михаил Манолов и Тодор Бочев. "

Дарителски документи, доказващи, че клубът и преди е прибягвал до помощта на феновете - (дарителски фонд за паметник на Христо Ботев) и (дарителска кампания за построяване на стадион).

Феновете на Ботев събраха 280 хил. лева за спасението на клуба!

Михаил Манолов: "Вече има наддавателно предложение от името на Ботев (Пд). Процедурата е задействана и няма връщане назад. Другата опция е фалит на Ботев. Всички вярваме, че кампанията ще завърши успешно. Крайната дата ще бъде обявена допълнително. Парите, които са в сметката, ще бъдат теглени при специални условия и от специално упоменати хора. Всички организирани фенове на Ботев (Пд) стоят зад кампанията. Всички организирани структури, цялата ботевистка общественост подкрепя тази кампания. Няма връщане назад. Всички трябва да знаят, че не стигнем ли до финализиране на кампанията, това значи фалит на Ботев. 280 хиляди лева набраната сума до момента".

Начини за дарение:

- Превод към банковата сметка на клуба;

- Чрез платформата HelpKarma;

- Виртуални билети чрез платформата на Eventim, пред касата на Община Пловдив, бензиностанциите на OMV, книжарци Orange и от фен магазина на Ботев;

- Участие в търг с артикули;

- Чрез специалната фланелка за каузата, пусната в продажба от днес. Всички приходи ще бъдат изцяло за събирането на сумата 565 хиляди лева. Цената е 20 лева;

- Чрез поставянето на банер в официалния сайт на Ботев (Пд); (предложението е за фирми)

- Всички членски карти (настоящи и нови членове) могат да почнат да внасят членския си внос, който ще отиде като дарение за каузата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА