Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 19:27 2 221 7

Люис Хамилтън с първи думи след уникалния си успех

  • люис хамилтън-
  • гран при на португалия

''Дължа всичко на тези момчета тук и тези в завода'', заяви британецът

Люис Хамилтън с първи думи след уникалния си успех - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездният пилот на Мерцедес - Люис Хамилтън, коментира 92-ия си успех във Формула 1, с което изпревари легендата Михаел Шумахер по брой победи.

"Дължа всичко на тези момчета тук и тези в завода, бутат границата напред да ставаме все по-добри, благодарен съм, че работя с тях, никой не си почива на успехите, продължаваме да работим", коментира записалият 92-а рекордна победа във Формула 1 Люис Хамилтън.

"Днес беше много трудно, но с настройките нещата се получиха. Направих добър старт, но при спирането за завой №7 имах презавиване, след това атакувах Валтери и успях да го изпреваря. Можех само да мечтая за това постижение, което стигнахме днес. Всеки един ден се опитвам да измъквам максимума от себе си, ще ми трябва малко време да осмисля всичко това", каза още британският пилот.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WLM

    11 10 Отговор
    Нали уж белите му бяха виновни ?
  • 2 444444

    17 14 Отговор
    Шуми е в пъти по-голям!

    Коментиран от #3

  • 3 Дааа

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "444444":

    По- голям какво?!-наглец , некоректен,блъскащ другите,само и само да спечели.Трябваше отдавна да му забранят да се състезава на шуми
  • 4 Опааа

    3 3 Отговор
    E, поне е отдал дължимото на отбора, който всъщност му печели победите като му дава най-добрата кола и държи другия пилот на каишка че да не му е конкуренция.......иначе щеше да има най-много 2 титли и максимум половината от тия 92 победи! Точно този не заслужаваше да задмине рекордите на Шумахер, бърз е но изключително нестабилен психически и вечно хленчещ и готов да обвинява всички други че са му виновни. Може да вирее само ако кара най-бързата кола и съотборника му е по-бавен от него или със статут на втори пилот както е в последните години. Иначе има поне още няколко пилоти, които не са по-бавни от него и със същата кола биха постигнали и повече успехи! Просто извади късмет да попадне в правилния отбор в точното време, това е!

    Коментиран от #6

  • 5 бегай бре

    2 1 Отговор
    ...пааааак ли тая м.стия ве.....бегай ве...точно заради него не гледам формулата.....,све ТОЙ....то бива безинтересно състезание ама чак пък толкова....все той първи,върти там едни обиколки и толкова....преди поне имаше някаква интрига....да са маха черньото....
  • 6 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Опааа":

    Ти вероятно си много по-стабилен. За да стигнеш до формула 1 не стига само талант и пари, трябва много психика, понеже натоварването и очакванията са най-жестоките. За един час състезание се тренира неуморно дни наред, диети, тренировки, теническа информация, стратегии, уроци, спонсори, журналисти и я са им останли няколко минутки за личен живот, я не. Та когато имаш стотици милиони в сметката, но не може да си пийнеш една биричка, тогава ще те видим колко си стабилен психически. Аз не бих издържал, както и голяма част от професионалните пилоти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.