Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 06:44 2 915 4

Отново ще ври и кипи в Шампионската лига тази вечер!

  • шампионска лига-
  • футбол-
  • мачове

Макар да няма титаничен сблъсък между някои от големите европейски грандове, със сигурност можем да очакваме доста оспорвани и непредвидими срещи

 Отново ще ври и кипи в Шампионската лига тази вечер! - 1
Снимка: БГНЕС

В натоварения футболен календар през тази есен няма място за почивка. Време е днес да се изиграят първата порция мачове от втория кръг в Шампионската лига. По терените на Стария континент отново ще ври и кипи от страхотни футболни битки. Макар да няма титаничен сблъсък между някои от големите европейски грандове, със сигурност можем да очакваме доста оспорвани и непредвидими срещи.

Шампионът Байерн (Мюнхен) в първия кръг даде заявка, че отново ще е основен претендент за трофея с успеха с 4:0 над Атлетико Мадрид в първия кръг в група "А". Сега баварците гостуват на Локомотив (Москва) в опит да запишат нови три точки в актива си. В същото време "Дюшекчиите" нямат право на нова грешка в домакинството си на РБ Залцбург.

В група "В" също е доста любопитно. Реал Мадрид допусна изненадваща загуба с 2:3 у дома от Шахтьор (Донецк) и сега ще трябва да се съвзема от шока в гостуването си на Борусия (Мьонхенгладбах). В другия мач от групата украинският гранд е домакин на Интер.

Гвоздеят на вечерта изглежда сблсъкът между Марсилия и Манчестър Сити на "Велодром". Другата среща в група "С" пък е между Порто и Олимпиакос.

В група "D" българският национал Божидар Краев може да получи страхотната възможност да стъпи на митичния "Анфийлд", тъй като неговият Мидтиланд гостува на Ливърпул. Другият сблъсък в групата пък противопоставя Аталанта и Аякс в двубой, който може да се окаже доста атрактивен.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, 2 кръг:

От 19:55 часа:
Локомотив (Москва) - Байерн (Мюнхен)
Шахтьор (Донецк) - Интер

От 22:00 часа:
Алетико Мадрид - РБ Залцбург
Борусия (М) - Реал Мадрид
Порто - Олимпиакос
Марсилия - Манчестър Сити
Ливърпул - Мидтиланд
Аталанта - Аякс


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3345

    8 1 Отговор
    какво ще ври без публика супа топчета ама без топчета
  • 2 Гебрейесус

    6 0 Отговор
    На автора му ври и кипи в главата от снощи!
  • 3 5555

    1 0 Отговор
    Хубаво е, че има спортна статия!!!
    Що се отнася до заглавието, мисля че е по правилно да се каже "Тази вечер, ще има истински футбол!".
  • 4 Пешо

    0 0 Отговор
    Нашите щото са много добри и не могат да играят без публика