28 Октомври, 2020 18:50 2 229 1

Италиански спортен журналист атакува българския съдия Георги Кабаков

  • георги кабаков-
  • интер-
  • журналист-
  • съдия-
  • маурицио пистоки-
  • шахтьор-
  • шампионска лига

Заради равенството на Реал Мадрид и Борусия Мьонхенгладбах, Интер е на трето място в група В след два изиграни мача

Италиански спортен журналист атакува българския съдия Георги Кабаков - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският спортен журналист Маурицио Пистоки атакува българския съдия Георги Кабаков заради неотсъждането на дузпа в полза на Интер при нулевото равенство с Шахтьор в Шампионска лига.

Интер доминираше в мача срещу действащите украински шампиони и имаше доста шансове, но в крайна сметка не успя да намери пробив срещу украинците. По време на втората половина на мача нападателят на Интер Ромелу Лукаку бе съборен на земята от защитник на Шахтьор Донецк, но Кабаков не отсъди дузпа за нерадзурите, като Пистоки смята, че тя е била очевадна.

Важно е да отбележим, че Интер има едва два спечелени двубоя от 12 в Шампионската лига под ръководството на специалиста Антонио Конте.

"Шахтьор-Интер 0:0. Интер се прибра в Италия само с точка, след като доминираше в играта и имаше много пропиляни възможности, дори и две греди. Категорична дузпа за Лукаку, която не се видя от посредствения български съдия Георги Кабаков, новобранец в Шампионска лига".

Заради равенството на Реал Мадрид и Борусия Мьонхенгладбах, Интер е на трето място в група В след два изиграни мача. Реал Мадрид ще бъде следващият противник на Интер в турнира през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айдеее

    6 2 Отговор
    Прослави ни, както се и очакваше. Ми как ще я види, като в главата му се е въртяло какви неща ще си накупи след мача. Отнесъл се е.