Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 19:36 1 427 0

Акрапович: Има много хора, които са близки до нас, но искат да сме долу

  • акрапович-
  • локомотив пловдив-
  • купа на българия-
  • загорец-
  • саботаж

"Който иска да вземе Купата на България, ще трябва да мине през нас", закани се наставникът на Локомотив Пловдив

Акрапович: Има много хора, които са близки до нас, но искат да сме долу - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира трудния успех над Загорец с 4:3 за Купата на България. Босненецът е убеден, че има много хора, които са близки до Локомотив, но искат отбора долу.

"Дойдохме да спечелим мача и това направихме. Двубоят беше труден, но днес футболът спечели. Играчите ми показаха интензитет и това, което искам. Справихме се по правилния начин. Нормално е да има подценяване, когато играеш в Първа лига и се изправят срещу отбор от Трета. Това е в главата на всеки и няма как да се изчисти. Този мач бе като тренировка за следващия ни мач", започна Акрапович.

"Искаме да защитим Купата. Който иска да я вземе, ще трябва да мине през нас. Момчетата ми имат силен характер. Никой от моя отбор не е казал, че ще ставаме шампиони. Има много хора, които искат да вкарат напрежение, защото не искат да гледат Локомотив толкова високо. Има много хора, които са близки до нас, но искат да сме долу. Коментирах Левски веднъж и исках да кажа нещо добро, но бях разбран погрешно. Ще опитаме да ги бием", добави треньорът на Локомотив.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА