10 Ноември, 2020 06:30 1 717 0

Серия А реши да отмени служебните победи на Ювентус и Верона

  • наполи-
  • ювентус-
  • футбол-
  • серия а-
  • рома-
  • верона

Окончателното решение по двата казуса ще бъде взето в следващите няколко дни, обявиха от Апелативната комисия

Серия А реши да отмени служебните победи на Ювентус и Верона - 1

Обявеното решението по казусите със служебните загуби на Наполи от Ювентус и на Рома от Верона беше отложено. Вчера Апелативната комисия към Италианската футболна федерация разгледа жалбите на клубовете от Неапол и Рим и изслуша техните представители, но не обяви официално какво отсъжда все още.

"Партенопеите" протестират срещу служебното поражение с 0:3, наложено им за неявяването за дербито с Ювентус в Торино на 4 октомври. Тогава на тимът на Дженаро Гатузо не бе позволено да пътува до северна Италия, заради риск от разпространение на коронавирус.

"Вълците" пък обжалваха наложената служебна загуба с 0:3 за мача от първия кръг срещу Верона на 19 септември. Срещата тогава завърши при резултат 0:0. Римляните обаче пуснаха в игра Амаду Диавара, който бе с нередовна картотека за мъжкия тим на Рома.

Окончателното решение по двата казуса ще бъде взето в следващите няколко дни, обявиха от Апелативната комисия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА