13 Ноември, 2020 14:46 4 397 2

Съдия към Меси: Хайде, покажи уважение, винаги правиш едно и също! (ВИДЕО)

  • футбол-
  • лионел меси-
  • бьорн кайперс-
  • уефа-
  • филм-
  • съдия

Нидерландският топ съдия вижда, че аржентинецът нарочно бави времето

Съдия към Меси: Хайде, покажи уважение, винаги правиш едно и също!  (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

От УЕФА пуснаха трейлър на документалния минисериал "Човек по средата" (Man in the Middle), който е посветен на футболните рефери в Европа.

Най-интересният момент в краткия клип е свързан със суперзвездата на Барселона Лионел Меси и съдията Бьорн Кайперс. Той е откъс от мача между каталунците и Ливърпул (3:0) от Шампионската лига през сезон 2018/19. В него нидерландският топ съдия вижда, че аржентинецът нарочно бави времето и го приканва с думите: "Меси, хайде! Покажи уважение, винаги правиш едно и също! Хайде, отивай!" Освен сцената с Меси, виждат се и кадри от инструкциите, които помощниците от ВАР дават на Джунейт Чакър, за да отмени гола на Серхио Агуеро в мача Манчестър Сити - Тотнъм (4:3) от същото издание на турнира.

Премиерата на минисериала е в понеделник, 16 ноември, и ще може да се гледа безплатно на www.uefa.tv. "Той подчертава професионалната строгост, мотивацията и отдадеността на някои от най-добрите рефери в Европа, като показва и човешкия аспект на фигурите, които феновете и играчите виждат на терена по време на мачовете. Това е много важно за нас и нашето съдийско семейство", заяви за него Роберто Розети, който е шеф на Съдийската комисия към УЕФА.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.