Last news in Fakti

16 Ноември, 2020 16:24 3 375 9

Легендарен вратар се развежда с третата си съпруга

  • валтер дзенга-
  • ралука ребедея-
  • футбол-
  • италия-
  • интер-
  • вратар-
  • легенда

Не исках със съпругата ми да стигаме до този момент, но животът е пълен с изненади, коментира някогашният страж на Интер и Италия

Легендарен вратар се развежда с третата си съпруга - 1


Легендарният италиански вратар и треньор Валтер Дзенга се развежда и с третата си съпруга – Ралука Ребедея (37). 60-годишният специалист съобщи новината в “Инстаграм” и макар че побърза да я изтрие, духът от бутилката вече беше пуснат.

“Не исках със съпругата ми да стигаме до този момент, но животът е пълен с изненади, коментира някогашният страж на Интер и Италия. - Не искам да навлизам в подробности, но за да няма спекулации, ще ви кажа, че аз подадох молбата за развод в дубайски съд”.

Легендарен вратар се развежда с третата си съпруга

Дзенга се ожени за сексапилната румънка, докато беше начело на Стяуа през 2005 г. След това Ралука го дари с първата му дъщеря Самира, която на 19 ноември навършва 11 г. През 2012-а пък се роди Валтер-младши. За 14-те им години заедно, Ралука придружи мъжа си в 7 различни държави, където той се изявяваше като треньор, включително и в ОАЕ. За последно Дзенга водеше Каляри, но подаде оставка през август.

С Ралука освен попечителството над двете деца, ще трябва да разделят и имущество за милиони евро. Само вилата им в Дубай струва два милиона, а там имат и апартамент за 250 000 евро. Притежават също недвижими имоти в Италия и в Румъния, всеки за по 350 000.

“От известно време с жена ми охладняхме един към друг, разказа Валтер. Може би това се дължи на моите ангажименти и това, че често бяхме разделени. В един момент обаче Ралука се превърна в съвършено друг човек, не можех да я позная. Винаги към ѝ давал свобода и право на избор дали да ме следва с децата, но това сякаш се обърна срещу мен. Тя е решила да поеме по друг път, по който ще върви сама отсега нататък.”

Легендарен вратар се развежда с третата си съпруга

От първата си съпруга Елвира Дзенга има син Якопо, който дълго играе като нападател в долните дивизии. Втората съпруга - водещата Роберта Термали (56), също му ражда синове. По-малкият Андреа известно време се изявява като вратар в Серия D, а също и като участник в риалити формати. В тв шоу онзи ден той бе попитан за развода на баща си.

“С него почти не си говорим, но не защото го обвинявам за отсъствието от живота ми. Израснах далеч от него, ала с брат ми Николо имахме щастливо детство благодарение на мама. Колкото до развода, в любовта можеш да страдаш и на 60, и на 20.”, заяви Андреа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалност

    8 0 Отговор
    Сеща, се за Ралука от "Новите съседи",в днешно време всеки гони своите интереси.

    Коментиран от #4

  • 2 Killer

    4 0 Отговор
    "След това...го дари".
    В човешкото общество никой не прави подаръци, още по-малко жените на богати и известни мъже.
    И раждането на дете от тях в повечето случаи не е от любов, а е бартер срещу слава или/и пари.

    Коментиран от #6

  • 3 Леле,леле

    2 1 Отговор
    Тоя явно е гейтак.Да имаш такива жени си е благост.Направили са му халката на ланец.100% !
  • 4 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалност":

    Точно попадение, поэдравления!
  • 5 Зайко Байко многознайко

    3 0 Отговор
    Румънката е открила любовта отново с млад расов жребец и сега ще се наслаждава эа иэпуснатото време и удоволствия! Италиянците на тая въэраст обикновено отиват на левия бряг!🙄😅😄😅
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 безправен

    4 0 Отговор
    До като има тъпи мъже , ще има хитри жени. С някои жени не трябва да имаш нищо общо , само ползваш , и ги оставяш там където им е мястото - на магистралата . Там да си извадят пари за апартаменти вили яхти .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.