Last news in Fakti

23 Ноември, 2020 11:12 3 706 1

Луис Суарес се извини за масовата зараза с COVID-19 в националния отбор на Уругвай

  • уругвай-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • луис суарес

Вследствие на това 16 играчи и служители на тима, включително Суарес, дадоха положителни тестове за COVID-19

Луис Суарес се извини за масовата зараза с COVID-19 в националния отбор на Уругвай - 1
Снимка: БГНЕС

Уругвайският национал Луис Суарес се извини от името на отбора за неспазването на мерките за социална дистанция по време на световните квалификации с Колумбия и Бразилия миналата седмица. Вследствие на това 16 играчи и служители на тима, включително Суарес, дадоха положителни тестове за COVID-19. Националният отбор беше подложен на жестока критика, след като се появиха снимки на играчи, които се наслаждават на барбекю, без да спазват социална дистанция, както и да споделят традиционния чай "mate", който се пие с обща сламка.

"Много хора ни критикуват, допуснахме грешка и се извиняваме за това. Заразяването е станало на барбекюто, това е ясно. Имахме лошия късмет един от нас да се зарази в Колумбия", заяви Суарес пред уругвайската телевизия.

Нападателят, който пропусна поражението на Уругвай с 0:2 от Бразилия, както и победата на Атлетико Мадрид с 1:0 срещу бившия му отбор Барселона, заяви, че е без симптоми, но е под карантина в апартамент в Мадрид.

"Всички се чувствахме несигурни, след като Матиас Вана даде положителен тест, защото бяхме заедно в съблекалнята. След това обаче дадохме отрицателни резултати и си помислихме, че сме в безопасност. Намалихме бдителността си и последваха няколко положителни теста. Направихме голяма грешка и тя трябва да служи като предупреждение за всички млади хора, че никой не е имунизиран", добави Суарес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ------

    0 0 Отговор
    Фалшиви новини до безкрай.