Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 08:45 3 167 0

Осем мача от Шампионската лига днес

  • шампионска лига-
  • футбол

Тази вечер до голяма степен ще станат ясни тимове от групите "E", "F", "G" и "Н", които ще продължат към директните елиминации

Осем мача от Шампионската лига днес - 1
Снимка: БГНЕС

След паузата за националните отбори Шампионската лига се завръща с мачовете от 4-ия кръг в груповата фаза. Днес ще станем свидетели на 8 двубоя, а резултатите от тях до голяма степен ще отговорят на въпроса кои тимове от групите "E", "F", "G" и "Н" ще продължат към директните елиминации.

Програмата започва в 19:55 часа със срещите от група "Е" Рен - Челси и Краснодар - Севиля. Тук всичко изглежда решено в полза на двата фаворита. Челси и Севиля вече натрупаха по 7 точки и ако днес отново спечелят, ще са сигурни осминафиналисти.

В група "F" ситуацията е доста по-заплетена. Водачът Борусия (Дортмунд) ще се опита да постигне нов успех срещу Брюж, след като при гостуването си в Белгия се наложи с 3:0. Лацио пък посреща Зенит, който трябва задължително да победи в Рим, ако иска да не се прости с шансовете си за едно от първите две места.

В група "G" Барселона и Ювентус се движат по план. Довечера каталунците гостуват на Динамо (Киев) без част от звездите си, но и украинците няма да са в оптимален състав. На Юве предстои лесно домакинство срещу Ференцварош.

В група "Н" е най-интересно. Очакванията Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен с лекота да си осигурят място в следващата фаза не се потвърждават. "Червените дяволи" ще търсят реванш срещу Истанбул Башакшехир за загубата в Турция, а ПСЖ не може да си позволи грешна стъпка срещу РБ Лайпциг, защото има само 3 точки до момента.

Шампионска лига - 4 кръг:

Група "Е":
КРАСНОДАР - СЕВИЛЯ
РЕН - ЧЕЛСИ

Група "F":
БОРУСИЯ (Д) - БРЮЖ
ЛАЦИО - ЗЕНИТ

Група "G":
ДИНАМО (К) - БАРСЕЛОНА
ЮВЕНТУС - ФЕРЕНЦВАРОШ

Група "Н":
МАНЧЕСТЪР ЮН - ИСТАНБУЛ Б
ПАРИ СЕН ЖЕРМЕН - РБ ЛАЙПЦИГ


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА