Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 13:55 2 073 5

Ман Сити имат 10-годишен план за Лионел Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • манчестър сити

Манчестър Сити има многобройни варианти благодарение на голямото портфолио от клубове, които притежава City Football Group

Ман Сити имат 10-годишен план за Лионел Меси - 1
Снимка: БГНЕС


Спекулациите в Англия около евентуалния трансфер на Лионел Меси в Манчестър Сити продължават. В днешния си брой "Таймс" твърди, че "гражданите" имат голям коз, който се състои в оферта, включваща доста дългосрочен ангажимент за 33-годишния аржентинец. Според изданието на "Етихад" са изготвили 10-годишен план за голямата звезда, който може да убеди окончателно Меси да реши да напусне Барселона.

Манчестър Сити има многобройни варианти благодарение на голямото портфолио от клубове, които притежава City Football Group. В момента те са десет на брой и са от всички части на света. Още през лятото се говореше, че "гражданите" ще предложат на Меси да поиграе в Ню Йорк Сити, след като аржентинецът реши, че вече няма сили и желание да се състезава на най-високо ниво в Премиър лийг. Преди време Манчестър Сити процедира по подобен начин с Франк Лампард. Емблемата на Барселона обаче може да избере който си пожелае от останалите осем клуба.

След като окончателно реши да окачи бутонките, Меси пък ще влезе в благодатната роля на футболен посланик на Манчестър Сити.

Очакванията са веднага след Нова година "гражданите" да отправят своето предложение към Меси и да опитат да подпишат предварителен договор с него. Контрактът на аржентинеца с Барселона изтича през лятото, така че той има пълното право да направи това през януари.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синя Луна

    5 5 Отговор
    По някое време ще го пратят и в Левски, памаирджиската Меска.
  • 2 Домус ага

    2 6 Отговор
    Малко е стар вече,ама айде от мен да мине ще го взема в лудогорец.
  • 3 yorval

    2 2 Отговор
    Тоя, същият дърт пенЦИОНерин е умрел за футбола, още преди да подпише със ШИТИто. И много интересно ми е, как тоя мижавичък млад-ЕЖ ще стане посланик на евентуалния си нов отбор, след като дълги, дълги годин е бил лицето и глезената звезда на БАРЦЕЛОНА.
  • 4 секуро

    3 0 Отговор
    Меси си Меси. Как меси,какво меси и на кого меси си е негова работа.
  • 5 ЦеСкИ лЕсЕкА

    1 0 Отговор
    Най набеденият футболист за всички времена! В Англия ще лъсне истината,ще е абсолютен анонимник!