Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 14:07 2 619 4

Респект! Тервел Пулев отново показа, че има голямо сърце

  • тервел пулев-
  • доброволец-
  • борба с covid-19-
  • софиямед

Боксьорът ни отново се включи в борбата с коронавируса

Респект! Тервел Пулев отново показа, че има голямо сърце - 1
Снимка: БГНЕС

Българският боксьор Тервел Пулев отново се включи в борбата с коронавируса. Родният атлет е доброволец в столичната болница "Софиямед", където помага на лекарите в утежнената епидемиологична ситуация.

Тервел Пулев заяви пред колегите от БНТ, че помага на лекарите с всичко необходимо - прием на пациенти, транспортирането им по различни отделения, дезинфекция. Боксьорът също така сподели, че трябва да бъдем смели, за да победим болестта.

"Спортистът е изградена личност и той е готов да помогне във всяка една ситуация. Сега има по-сериозен наплив на заболели и поради тази причина болницата има нужда от доброволци. Каквото имат нужда, ще помогна - за приема на пациентите, транспортирането им по различни отделения, скенери, рентгени, дезинфекция. Не бих казал, че е тежко, но трябва да си тук и да свършиш това, което трябва.

Битката не е приключила. Трябва обаче да сме смели. Ако искаме да излезем от тази обстановка трябва да мислим трезво. Има нужда от доброволци, тъй като броят на заболелите е доста голям'', заяви Тервел.

Той коментира и предстоящата битка на неговия брат Кубрат Пулев със световния шампион Антъни Джошуа. ''Единственият шанс да се случи мача на Кубрат и Джошуа е двубоят да е без публика или с ограничен брой. Той е готов и без публика да се боксира. За Джошуа е по-добре да има публика, тъй като ще има домакински фактор. Брат ми е психически устойчив и това няма да му повлияе".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала

    13 4 Отговор
    Когато държавата не функционира и не е функционирала с години или пък е работила за разрухата на България, е хубаво да има хора, които да помагат. Хубаво е също тези хора да се изявяват по протестите, когато могат. Но като цяло браво на човека

    Коментиран от #2

  • 2 Вълк

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Евала":

    Те са фенове на ГЕРБ, по протестите сте прости червени кратуни
  • 3 Тони

    1 6 Отговор
    Единственото, което няма Тервел е "голямо сърце", той е безподобен тарикат със странно тълкуване на морала, но винаги се тупа в гърдите колко е добър, какъв отдаден на хората родолюбец е , но който поне веднъж е имал"честта" да го опознае е наясно.
  • 4 Само

    5 0 Отговор
    Поздравления!