30 Ноември, 2020 17:11 1 897 1

Българче със специално видео посланиe от Моуриньо

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • андрей евтимов-
  • имен ден-
  • кирил евтимов

Преди няколко месеца, за рождения си ден малчугана получи поздравления от двама световни шампиони - адаша си Анди Бреме и Робер Пирес

Българче със специално видео посланиe от Моуриньо - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, поздрави Андрей Евтимов за неговия имен ден. Анди, който е на 16 месеца, получи специално видео посланиe от Специалния, на което португалецът е доста усмихнат по време на краткото видео, демонстрирайки видимото удоволствие, с което е изпратил поздрава до мъника.

Бащата на малкия Андрей е Кирил Евтимов, който от години е чест гост по английските стадиони, където се среща с огромна част от големите звезди на световния футбол, като с някои от тях е в приятелски отношения. Той е един от първите българи, посетили новия стадион на Тотнъм в мач от шампионска лига при откриването на красивото съоръжение през април 2019 г. Бургазлията се е срещал с Моуриньо няколко пъти, първият още през далечната 2005 г., когато Жозе ръководеше Челси през първия си престой при сините.

Преди няколко месеца, за рождения си ден малчугана получи поздравления от двама световни шампиони - адаша си Анди Бреме и Робер Пирес, а сега отново се радва на звездно футболно внимание за имения си ден.

От родните ни известни футболисти, Андрейчо е любимец на националът Станислав Иванов от Левски, който периодично го посещава да си поиграе с него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо Калимов

    1 0 Отговор
    "МалчуганЪТ" ...