Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 15:17 3 584 2

От Барса отказали 250 милиона евро за Меси

  • барселона-
  • интер-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • жоан лапорта

Офертата е била от италианския Интер през 2006-а

От Барса отказали 250 милиона евро за Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта разкри пред испанските медии, че преди 14 години (през 2006) каталунският клуб е отказал оферта, на стойност 250 милиона евро от Интер Милано, за закупуването на Лионел Меси.

Лапорта бе „първият човек” в „блаугранас” в периода от 2003-а до 2010-а година и сега отново е на преден план за президент на Барса след отказването на Хосеп Мария Бартомеу. Говорейки пред радио Onda Cero в понеделник, той разкри, че е отказал огромна оферта от италианския Интер за Лео Меси през 2006-а.

„Никой, който обича Барселона, няма съмнения за Меси. Надявам се да стана президент, след което веднага ще говоря с него. Отказахме предложение от 250 милиона евро за него, което беше от Интер през 2006-а година. Тогава Масимо Морати искаше да го докара в неговия клуб. Имахме план да се възстановим от драматична финансова ситуация при нас”, коментира Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ExtraVirginBG

    2 1 Отговор
    Уаууууу, големи глупости. Тези години най скъпият трансфер беше на испанския циганин Хосе Рейас за 35млн долара от Ареснал в Бетис с 8 год. договор. Тея верно са в болшой театър, ама малко по кротко.
  • 2 ПЕЛЕ

    1 0 Отговор
    ТЕЗИ ЧЕТАТ ЛИ ТОВА КОЕТО ПИШАТ