Last news in Fakti

1 Декември, 2020 15:34 1 543 3

Григор Димитров разкри кой е любимият му мач с негово участие

  • тенис на корт-
  • григор димитров-
  • тенис

"Мисля, че бих посочил финала в Стокхолм срещу Давид Ферер през 2013 г.

Григор Димитров разкри кой е любимият му мач с негово участие - 1
Снимка: БГНЕС

Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров разкри кой е любимият му мач с негово участие. Отговорът му обаче ще изненада мнозина, тъй като не е нито великата битка срещу Рафаел Надал в полуфиналите на Откритото първенство на Австралия през 2017 година, нито победата над неговия идол Роджър Федерер в четвъртфиналите на US Open през 2019-а.

"Мисля, че бих посочил финала в Стокхолм срещу Давид Ферер през 2013 г., когато изоставах със сет и пробив, но въпреки това победих. Това беше повратен момент в моята кариера. Играта, която показах тогава, не беше най-добрата в живота ми, но този финал определено е един от най-важните мачове за мен", заяви 19-ият в света българин пред камерата на Tennis TV.

Да припомним, на финала в шведската столица Григор Димитров се поздрави с успех с 2:6, 6:3, 6:4 срещу тогавашния №3 в света и завоюва първата си титла на ниво АТР, историческа за българския мъжки тенис.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хах

    0 0 Отговор
    Плювалник
  • 2 Ван Хелзинг 🚁

    2 1 Отговор
    След като харесваше Афроамерката Серина Уилямс започна с руска еврейка после с плоска французойка после с афрохавайка и сега започна с руска арменка добре че не си взел разведената арменка Ким Кардашиян
  • 3 Лелее

    2 1 Отговор
    Тоз мач го знаем , те го играят и Божинката и Никито Михайлов ...