1 Декември, 2020 20:11 9 038 2

Роналд Куман: Говорих с Меси, но решението е мое

  • роналд куман-
  • футбол-
  • барселона-
  • лионел меси

Лео има огромно значение за играта ни, защото в него има много класа и умее да променя динамиката

Роналд Куман: Говорих с Меси, но решението е мое - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман коментира отсъствието на Лионел Меси от групата за утрешната среща с Ференцварош в Шампионската лига. „Сега е моментът да получи почивка. От утре вече няма да има възможност за почивка. Искаме винаги да е с нас, но понякога е по-добре друго. Говорих с Меси, но решението е мое. Меси има огромно значение за играта ни, защото в него има много класа и умее да променя динамиката. Невинаги може да се вкарват по над 30 гола на сезон. Лео обаче работи добре и продължава да е много важен за нашата атака“, сподели специалистът.

„Имаме лош късмет с контузиите в защита. Икономическата ситуация влияе върху планирането. Дадохме възможности на Араухо, Мингеса... Ако не можеш да подобриш състава, защото няма пари за попълнения, се дават възможности на момчетата от дубъла. Не съм изненадан от момчетата, защото ги виждам как тренират и виждам техните качества. Те са свикнали с напрежението да бъдат футболисти на Барселона, така че за тях не е сложно“, заяви той.

Куман потвърди, че Самюел Юмтити е близо до завръщане на терена. Френският бранител утре ще играе за дублиращия тим на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    2 6 Отговор
    Това е първата крачка, първия сигнал! Квот беши, беши, да идра следващия майстор голеадор!
  • 2 КЗЛ

    0 2 Отговор
    Меско е добър , но на всеки му изтича времето ... Добър , добър , но никога няма да се доближи до великите Дон Диего и Едсон Арантес до Нашименто 😊😊😊😊😊😊