2 Декември, 2020 21:27 1 666 1

Временният треньор на Клуж: На пръв поглед ще ни е лесно да бием ЦСКА

  • клуж-
  • мариус билашко-
  • цска-
  • лига европа-
  • футбол

Надяваме се на победа, важно е и обаче как ще завърши Йънг Бойс

Временният треньор на Клуж: На пръв поглед ще ни е лесно да бием ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Временният старши треньор на Клуж Мариус Билашко коментира очакванията си за утрешния мач с ЦСКА.

Специалистът, който застана начело на отбора след напускането на Дан Петреску, призна, че тимът му трябва да внимава много с "червените". Билашко поясни, че ЦСКА е опасен тим, който не бива да бъде подценяван.

"Засега важен е мачът с ЦСКА. Аз ще бъда треньор, после ще видим. Надяваме се на победа, важно е и обаче как ще завърши Йънг Бойс. На пръв поглед изглежда, че може би ще ни е лесно да победим ЦСКА, но това е опасно мислене, ако играем без натиск и без да сме концентрирани, това ще ни изиграе лоша шега", заяви Билашко.

"Познаваме вече играчите на ЦСКА, но все пак треньорът е нов, имат победи и трябва да сме внимателни. Както знаете, направихме няколко негативни резултата. Дан Петреску си отиде, което направи сътресение в клуба ни, но трябва да се стегнем. Нашият щаб е подготвил отлично играчите за мача утре с ЦСКА. Не искам да казвам какви шансове имаме утре срещу българския тим", сподели Билашко на пресконференцията преди двубоя утре.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 09.09 2016г

    3 0 Отговор
    Ама те умрели, ма.