Last news in Fakti

3 Декември, 2020 13:16 2 571 2

4 клуба в Англия искат наш нападател

  • преслав боруков-
  • англия-
  • футбол-
  • етър

Боруков се е разбрал предварително с ръководството на "виолетовите"

4 клуба в Англия искат наш нападател - 1

Нападателят Преслав Боруков, който набързо се превърна в голямата звезда на Етър, ще се завърне в Англия. Към 20-годишния талант, който доскоро беше част от Шефилд Уензди, има интерес от 4 клуба от Острова. Договорът на играча с Етър е до края на сезона, но нападателят със сигурност ще напусне стадион "Ивайло" по време на зимната пауза.

Боруков се е разбрал предварително за това с ръководството на "виолетовите". Възможно е дори Преслав да се завърне в Шефилд, където местните медии писаха, че клубът е сгрешил, когато го е изпуснал.

Към Боруков има интерес от половината отбори в efbet лига, между които и Левски, но шансът той до остане в родното първенство след Нова година е равен на нула.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    6 2 Отговор
    поредната "Голяма" звезда която ще спаси националния , аман от журналя /....
  • 2 И кой

    4 3 Отговор
    точно добър що годе футболист би отишъл в "Левски". Днес е по-престижно да играеш във "Вихър" - с. Баховица дори.