Last news in Fakti

3 Декември, 2020 14:19 2 244 3

Кметът на Пловдив зарадва феновете на Ботев със страхотна новина

  • ботев пловдив-
  • спонсор-
  • кмет-
  • здравко димитров-
  • антон зингаревич-
  • футбол-
  • инвестиции

Хората проявиха интерес към базите на клуба и състоянието на детско-юношеската школа, питаха как върви дострояването на стадиона и кога ще бъде готов

Кметът на Пловдив зарадва феновете на Ботев със страхотна новина - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът на Пловдив Здравко Димитров използва профила си във „Фейсбук“, за да информира обществеността в града под тепетата за срещата си с руския инвеститор Антон Зингаревич, който проявява интерес към Ботев (Пловдив).

По думите на градоначалника синът на милиардера Борис Зингаревич е заявил сериозни намерения и в близките дни ще започнат разговори за акцииите на „жълто-черните“.

„Заедно със заместник-кмета по строителство Пламен Райчев и главния архитект на Пловдив Димитър Ахрянов се срещнахме с кандидата за акциите на ПФК Ботев (Пловдив). Заявени бяха сериозни намерения да се инвестира в Ботев. Хората проявиха интерес към базите на клуба и състоянието на детско-юношеската школа, питаха как върви дострояването на стадиона и кога ще бъде готов. В близките дни ще започнат и разговорите за акциите на клуба. Оптимист съм, че с идването на такива спонсори Ботев ще се върне там, където е мястото му.", написа Димитров в социалната мрежа.

Заедно със заместник-кметът по строителство Пламен Райчев и главният архитект на Пловдив Димитър Ахрянов се срещнахме с...

Публикувахте от Здравко Димитров - Зико в Четвъртък, 3 декември 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вако

    0 1 Отговор
    То , всичко е добро като идея , ама нали знаете , че всичко зависи от ония изроди БУЛТРАСИТЕ !!! А дали е Левски или Ботев все е тая , нали ги управляват софийски боклуци !!! Фалитите са на дневен ред !
  • 2 Боже резил

    0 1 Отговор
    На един му се душа пука ,на друг Х-й дърви?
    Какви стадиони бе Кмете , утре няма да има, кой да те погребе??????????
    Ще ти гният месата в някое мазе?????
    Толкова си висок човек ,а с акъла на" Бойко Борисов"?????
  • 3 чУвал и чувАл

    0 1 Отговор
    И сега като потекат реки от пари към .....кмета и ГеРБ и глей стаа ?Както обича да казва ВОЖДА на ПРОСТАЦИТЕ !