Last news in Fakti

4 Декември, 2020 13:17 1 609 1

Неймар преподписва с ПСЖ, ако Меси пристигне в Париж

  • лионел меси-
  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • футбол

На „Парк де Пренс“ имат нужните инструменти, за да си осигурят услугите на аржентинския майстор

 Неймар преподписва с ПСЖ, ако Меси пристигне в Париж - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската суперзвезда на Пари Сен Жермен Неймар го каза ясно след мача с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига. Той иска да играе с Лионел Меси през следващия сезон. Според Mundo Deportivo Ней Джуниър ще преподпише почти незабавно с парижани, ако Ла Пулга стане част от проекта на френския клуб.

На „Парк де Пренс“ имат нужните инструменти, за да си осигурят услугите на аржентинския майстор. Пристигането на Меси във френската столица логично означава трансфер на Килиан Мбапе. От години се говори за преминаване на Мбапе в Реал Мадрид и френският нападател изглежда решен да не преподпише контракта си с ПСЖ.

Договорите и на Неймар, и на Мбапе са с продължителност до 2022 година. Споразумението на Меси с Барселона пък изтича в края на сезона и новият президент на „лос кулес“ ще има тежката задача да преговаря с Лео за оставане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    2 3 Отговор
    ЕДИНСТВЕН ОТ ВЕЛИКИТЕ РИТНИТОПКОВЦИ - САМО МЕСИ НЕ Е И НЯМА ДА БЪДЕ " ФУТБОЛНА КУ --А " !?!?!? ЗА ПЕЛЕ НЕ ПОМНЯ ,НО ВСЕКИ ОТ ДРУГИТЕ Е РИТАЛ ЗА ДРУГ КЛУБ !!!!!!!!