Last news in Fakti

6 Декември, 2020 16:12 1 674 7

Емил Костадинов: Да подмладим футболистите и щаба в националния отбор

  • емил костадинов-
  • национален отбор

''За мен по-лоши резултати от тези няма как да има'', коментира легендата

Емил Костадинов: Да подмладим футболистите и щаба в националния отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС - Емил Костадинов, призова за тотален рестарт и подмладяване на националния ни отбор по футбол. Той призна, че годината за "трикольорите" е била изключително слаба и трябва да се изгради отбор от над 11 лидери.

Ето какво каза той в предаването "Арена Спорт" по БНТ1:

"Направихме доста лоша година, даже най-лошата от доста години насам. Трябва да се направи един доста задълбочен анализ и да решим какво правим. На първо място трябва да се подмлади отборът, най-вече с футболисти преминали през юношески и младежки национални отбори.

На тези играчи трябва да им се даде шанс да играят. За мен по-лоши резултати от тези няма как да има. Трябва да се даде път на младите. Не може да подмладиш всичките, има и футболисти, които са на години и могат да помогнат на националния отбор.

Да се избере треньорът, след това да се проведе разговор с него и да видим той какво иска, и ние какво искаме. След разговора с Дерменджиев ще знаем повече за него. Винаги трябва да има дискусия. Аз съм за подмладяване на треньорския щаб. Александър Димитров е добър треньор, има израстване, защо да не стане национален селекционер?", заяви легендата на българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    6 0 Отговор
    Аз само да питам,щот неразбирам :Колко рестарта и подмладявания ви тябват Емо!?То небеше подмладяване ,то не бяха реформи преди няколко години,то небеше рестарт.Кого то и да извикаш в националния нищо няма да излезе.Ей ги виж по клубовете какви футболни мърди играят-ЦСКА без гол в Европа,Луноходец точка нямат.Ко да говорим,за кви пет лева става на въпрос?Треньорът,и и Мауриньо и Клоп едновременно да извикаш,същата работа щом тия мързеливи глезени лиглювци.
  • 2 8888

    8 2 Отговор
    Първо Вас трябва да подменим никадърници съсипахте футбола
  • 3 Гост

    9 0 Отговор
    Докато меринджеите вкарват, а собствениците налагат тарамбуки от цял свят по отборите, за какво подмладяване говорим? Ако така стояха нещата преди 40 г., нито ти Емо, нито дори Стоичков щяхте да помиришете А група, камо ли тези успехи....
  • 4 Д. Пенев

    6 0 Отговор
    Направо го закрийте!! Нищо не става от тия
  • 5 Лошо

    4 1 Отговор
    Човек, който има проблеми с мисловна дейност, цял живот лежи на една кълка - и той акъл дава! От колко години имахте възможност и да мислите и да сторите нещо, но освен чалга и сиртаки - нищо! Отивайте си всички вкупом - доказахте, че извън терена сте некадърници и кръгли нули! Не се напъвай, Емо - да не стане беля.
  • 6 Левскар

    3 0 Отговор
    С кого ще подмладявате бе Костадинов , каква плява идва от долу? Въведете три простички правила за да има отново футбол , няма да е както е било по-ваше време , но пак ще е много по-добре . Първо , не повече от един чужденец в отбор . Бюджета на футболен клуб , без значение какъв , да не надвишава 1 000 000 лева , така ще има равнопоставеност , и съдиите няма да припадат от страх от скъпата селекция на някой комплексиран олигарх , и ще се разчита изцяло на школите - имаш школа имаш отбор . За вътрешни трансфери цената закована до 200 000 лв, и не преди картотекиран футболист за първи път в в А група , не навърши 23 години в първият си клуб , за външни трансфери след 24 години . няма друга управия.
  • 7 Шопо

    3 0 Отговор
    Мен ако питаш ти ,Лечката ,Перукевич бехте добри футболисти,ама затрихте футбола в България като ръководители ! Нищо не става от вас,нищичко !!!