7 Декември, 2020 10:25 7 794 8

Мария Шарапова разкри защо е прекратила кариерата си

  • мария шарапова-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • кариера

Това се случи на 26 февруари т.г., след като преди това победителката в пет турнира от Големия шлем изтърпя наказание за употреба на допинг

Мария Шарапова разкри защо е прекратила кариерата си - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата номер 1 в женския тенис Мария Шарапова разкри по време на видеоконферентен разговор, огранизиран от популярно списание, защо е прекратила кариерата си.

Това се случи на 26 февруари т.г., след като преди това победителката в пет турнира от Големия шлем изтърпя наказание за употреба на допинг. Шарапова така и не се върна на високо ниво и решението ѝ беше очаквано, а в същото време беше преследвана и от контузии.

"Човек трябва да разбира какво му говори разума и тялото. В крайна сметка осъзнах, че има и други важни неща извън тениса и мога да се посветя на тях. Почти загубих връзка със състезанията и конкуренцията. В крайна сметка сама взех решение да спра", коментира бившата приятелка на Григор Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    47 1 Отговор
    Машенка е най-голямата загуба в живота на Григата!
  • 2 плевен

    44 1 Отговор
    Наказанието й беше поредица от лъжи на Шарапова и американците. Тя обеща да играе на Олимпиадата за САЩ, и те й дадоха гражданство. Само че Маша игра за Русия. Останалото е известно: обявиха Мелдоний за допинг, и три месеца след забраната я уличиха в употреба.
    Това са си типичните номера между американските власти и американска гражданка.
  • 3 кестенджията

    11 0 Отговор
    С такава Маша се вадят златни кестени от огъня.
  • 4 Морето

    8 4 Отговор
    Едно време дядо ми казваше:"Учи се бе, пиш..ме, учи се на тенис, щото можеш да срещнеш някоя рускиня, дето на ръце ще те носи!" Ама аз-не, та не! Предпочитах да гоня фустите тук, а не да залягам зад тенис-ракетата. Сега щях да живея у Маями-то, да гушкам Мария Шарапова и да ме боли швепса. Ама така е-като няма късмет един мъж, и жена му не умира!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 йокин

    4 0 Отговор
    Моника Селеш,как се отказа.
  • 7 Мъдрият

    11 0 Отговор
    Точно така е, искрено и честно изказване! Браво, Мария!

    Тя се пренасочи към други цели и приоритети в живота си, а и изкарва много пари от това, така че тенис повече наистина не и е необходим.

    А иначе на мен ми допадаше стилът и на игра в тениса, особено когато играеше много агресивно и на ръба!

    Относно връзката и с Григор, не трябва да забравяме, че тя е с 5 г. по-голяма от него., а и явно не са един за друг...

    Успех Мария в новите ти предизвикателства и Бог да те благослови!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.