Last news in Fakti

7 Декември, 2020 15:46 3 261 4

Близките на Марадона започнаха да се съдят: Дъщеря му ще съди адвоката му

  • близки-
  • дъщеря-
  • погребение-
  • скандали-
  • марадона-
  • семейство-
  • далма-
  • адвокат

"Завеждаме дело срещу теб и се надявам, че поне в съда ще видя лицето ти", написа Далма Марадона

Близките на Марадона започнаха да се съдят: Дъщеря му ще съди адвоката му - 1
Снимка: БГНЕС

Почти две седмици след смъртта на Диего Марадона има две неща, които остават постоянни. Първото е свързано с непрестанните поводи за отдаване на почит към аржентинската футболна легенда, а второто се отнася до скандалите между хората, които през годините са били приближени до световния шампион от 1986 г.

Именно тези скандали са на път да доведат и до първото съдебно дело по този повод. Голямата дъщеря на Марадона Далма заплаши със съд дългогодишния адвокат на баща си Матиас Морла. Тя обяви това с публикация като стори в „Инстаграм“.

Повод за избухването ѝ е гласово съобщение, което Морла е изпратил до по-малката дъщеря на Марадона – Джанина. В него адвокатът твърди: „Никога няма да си простя, че не бях допуснат да участвам в поклонението, което беше организирано в „Каса Росада“ за моя най-добър приятел и твой баща“.

Публикацията на Далма Марадона:
„Пиша тук, защото си пратил съобщение на сестра ми, за да питаш защо не си бил допуснат до поклонение на твоя „най-добър“ приятел. Ако ме беше посетил поне в един случай от тези 200 пъти, в които съм те викала, щеше да ти обясня перфектно какви са причините. Завеждаме дело срещу теб и се надявам, че поне в съда ще видя лицето ти. Ще се видим там и ще можеш да ми зададеш въпросите си директно в лицето ми. Надявам се справедливостта да възтържествува и се заклевам, че няма да се откажа, докато това не се случи.

И това не е всичко! Сестра ми не е притискана от никого, за да те игнорира. Ние сме дъщери на баща си! И накрая може да ми благодариш, че не те допуснахме до поклонението, тъй като хората, които минаваха да се простят с баща ми, те наричаха убиец. Спестихме ти едно унижение.“


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    3 2 Отговор
    марадона е жив...завинаги....велик
  • 2 Ханс

    1 2 Отговор
    Така става с богатите и известните.след смърта си между близките започва воина кои поголям паи да вземе.такъв е живота.
  • 3 юрист

    3 1 Отговор
    Сега три поколения ще живеят от активите на един човек. Ако не е направил завещание законът дава възможност на близките по права линия да получат по равно от баницата. Както и пасиви ако има такива.
  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    Цигани.