Last news in Fakti

10 Декември, 2020 09:32 2 690 22

Антъни Джошуа се закани: Ще нокаутирам Кубрат Пулев между 7-ия и 9-ия рунд

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс

Британецът също така заяви, че има инстинкт на убиец, който ще му помогне да спечели мача

Антъни Джошуа се закани: Ще нокаутирам Кубрат Пулев между 7-ия и 9-ия рунд - 1
Снимка: Twitter

Световният шампион Антъни Джошуа се закани, че ще нокаутира Кубрат Пулев някъде между 7-ия и 9-ия рунд на битката помежду им в събота вечер. Двамата се изправят един срещу друг в "Уембли Арена" в битка за поясите на IBF, WBA, WBO и IBO. Британецът също така заяви, че има инстинкт на убиец, който ще му помогне да спечели мача.

"Смятам, че съм по-мотивиран от него. Тази битка значи всичко за мен. Имам чувството, че се бия за титлата, но вече съм по-опитен. Не знам как да го обясня, чувствам се все едно аз съм претендентът и се изправям срещу шампиона. Но знам, че ще направя всичко възможно, за да победя. Каквото и да покаже Пулев на ринга, смятам, че ще се справя лесно, защото съм добре подготвен. Разбирате ли ме?", каза Джошуа пред DAZN.

"За мен Пулев е страхотен боксьор. Има добър баланс, стилът му е типично европейски, има силен удар и обича да е побойник. Видях го още в мача му с Владимир Кличко, с Хюи Фюри, с Рандъл Букър. Той обача да дразни съперниците си. Но аз също съм убиец. Въпреки че съм бизнесмен, аз също имам инстинкт на убиец", сподели още британецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наръчник на младия терорист

    3 5 Отговор
    Ша я видим тая работа, да не стане Пулев да обявява джихад.
  • 2 piff

    7 1 Отговор
    Много скромен бе . . А реално аз знам цялата истина или ти ще го биеш или той ще те бие .
  • 3 Чук и Гек

    14 5 Отговор
    Нашия гъзар трябва да съумее да го улучи един път по здраво в първия рунд и сетне това момче вече няма да е опасно! Добрият пухкав Анди показа как!

    Коментиран от #19

  • 4 Давай джош българия е с теб

    7 14 Отговор
    Много ше го биеш преди да даде фира чак до 7 рунд... просни го на ринга още във 2 рунд противния чалгар

    Коментиран от #5

  • 5 Тео

    15 4 Отговор

    До коментар #4 от "Давай джош българия е с теб":

    Защо си решил че цяла България е с Джошуа, само такива продажници и безродници като теб си го подържат
  • 6 One

    4 0 Отговор
    Има голям процент шанс да няма победител. Джошуа запазва поясите, Пулев продължава да чака своя шанс, Фюри излиза срещу Джошуа, Пулев среща Поветкин и всички доволни. И така-всички взимат кинти, разни схеми при следващите двубои, докато на хората им омръзне.
  • 7 един от многото

    5 1 Отговор
    Абе , много се блещиш , ама ако те прекарат двамата с Тервел с голям зор ще издържиш целия мач!
  • 8 Чук и Гек

    6 2 Отговор
    Моля се Кубрат да си носи храна от България и много да внимава за насочени антени и телефони преди мача и по време на побоя! Новият Дойран за самонадеяните англичани предстои! Кога Ганю не е обърквал световните сметки!? ПСВ, САЩ 94, Македония в ЕС....! Така ще стане и сега! Може Кубрат да се държи тиквесто, но винаги се представя като българен! Това е достатъчно! Освен това Джош не е точно англичанин....

    Коментиран от #11

  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 2 Отговор
    Според Уилям Хил най-вероятно е -Ако има нокаут да е между 6-и и 9 рунд!Самите букмейкъри обаче очакват да се изиграят 12рунда!Сма голяма разлика между Пулев в битката му с Кличко и сега....В мача с ъс съветския ....кличко ,Кубрат разбра-Морето не е до колене....Изяде такъв бой,че на негово място Джошуа щеше да се лекува години,а Пулев след мача каза.Продължаваме напред!За мача,какво да очакваме!Освен 12рунда,очаквам симпатичния английски бизнесмен да яде пердах от близка дистанция и дано някой случаен удар му обръсне добре оформената брадичка...Съдиите в този мач ще свършат работата за ,която са наети....и ще ги коментирате дълго!Убеден съм,че след срещата Пулев ще може да изиграе още един мач!Ще бъде бесен,но в спорт като Бокса много неща се решават извън ринга....
  • 10 Туристи

    10 1 Отговор
    Късмет на Пулев като българин му стискам палци, но харесвам AJ ще видим какво ще стане .Касмет България те подкрепя Пулев.
  • 11 пенсионер

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Чук и Гек":

    Носи как да не носи , в месала и ма завит един брус сланина , два буркана мас , една връзка праз , едно кило чесън и пет самуна хляб и малко люти чушки.
  • 12 треньор

    11 2 Отговор
    Ако Кубрат успее да се предпази добре от ударите на Джошуа,има всички шансове да го победи.Има доста слаби места,лесно се изморява,бързо му свършва въздуха ако атакува експлозивно му трябват поне 2 минути да възтанови и най-важното не може да носи на бой.Кобрата трябва да го измори едно хубаво,и след 8мия рунд да атакува по агресивно.

    Коментиран от #13, #15

  • 13 Чук и Гек

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "треньор":

    Компетентно! За мен най важното е - не носи на бой! Но, все пак трябва някой да го подпре изпреварващо! Бокса не културизъм.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 скептик

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "треньор":

    Ако става на въпрос най много носят на бой магаретата , ама до сега не съм видял магаре на ринга. Е има прости и инати като магарета боксьори , обаче пък те не носят на бой!
  • 16 Имал инстинкта на убиец

    2 3 Отговор
    Сигурно го е наследил от прадедите си, които постоянно са се криели от лъвовете в саваната!
  • 17 Аз40

    2 1 Отговор
    "между 7-ия и 9-ия рунд"
    Тоя е наследник на Вангелия от Струмица.
  • 18 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ПРИ "КУЛТУРИСТКА "МУСКУЛАТУРА И МАЛЪК ГРЪДЕН КОШ -ВИТАЛНИЯТ МУ КАПАЦЕТЕТ Е ЗА ЧЕТИРИ РУНДА -СЛЕД ТЯХ ДЖОШУА НЯМА ДА ИМА ВЪЗДУХ И СИЛА !!! ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ -ПО МЛАД Е И ...!?

    Коментиран от #22

  • 19 васик атанасова

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Чук и Гек":

    само че Анди е класи над Кубрат сигането
    който според мене е по добре да не се качва че ще изяде много бой
  • 20 незнайко

    5 2 Отговор
    Какъв британец може да е този чернокож ???
  • 21 барета

    2 2 Отговор
    и защо между 7 и 9 -ти рунд? Щото така е по сценарий ли, или така сънува снощи? желая късмет на пулев . по-стар е ,но е по-мъдър, искам само 1 удар в брадичката и ще видим англето черно как ще Оди кат' гърмян заек!
  • 22 Ама и ти си ...

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "ПЕНКО":

    Ама и ти си един капацЕтет по въпросите на бокса... капацЕтет, капацЕтет колко да е капацЕтет...колкото капацИтета на 40 годишния псевдопатриот от брикетен произход , работил като бияч по дискотеките в Студентски град.

    А ти преди да пишеш нещо, вземи че се ограмоти малко.